Anderlecht haalde Reynaldo in 2008 naar België. Na anderhalf jaar op huurbasis bij Cercle Brugge keerde hij vorig seizoen terug naar Brussel. Bij Anderlecht kwam hij echter (weer) weinig aan de bak. Reden voor paars-wit om een oplossing te zoeken voor de dribbelvaardige middenvelder.

Die oplossing vond Anderlecht in Westerlo, dat nog versterking zocht voor zijn aanvallend compartiment. Reynaldo zal op huurbasis voor de ploeg uit de Kempen uitkomen.

"We zijn erg opgezet met de komst van Reynaldo. Hij moet voor meer creativiteit zorgen en ons helpen de gevarenzone te verlaten" verklaart Westerlo-voorzitter Herman Wijnants.

Anderlecht van zijn kant ziet deze nieuwe uitleenbeurt ook als een ideale oplossing om van een ontevreden speler af te geraken. Herman Van Holsbeeck: "Reynaldo kwam niet aan spelen en we wilden hem deze kans niet onthouden. Reynaldo is een goede voetballer die nu zijn waarde kan bewijzen in Westerlo. We wensen hem alle succes toe." (KVDA/MS)

Anderlecht haalde Reynaldo in 2008 naar België. Na anderhalf jaar op huurbasis bij Cercle Brugge keerde hij vorig seizoen terug naar Brussel. Bij Anderlecht kwam hij echter (weer) weinig aan de bak. Reden voor paars-wit om een oplossing te zoeken voor de dribbelvaardige middenvelder. Die oplossing vond Anderlecht in Westerlo, dat nog versterking zocht voor zijn aanvallend compartiment. Reynaldo zal op huurbasis voor de ploeg uit de Kempen uitkomen. "We zijn erg opgezet met de komst van Reynaldo. Hij moet voor meer creativiteit zorgen en ons helpen de gevarenzone te verlaten" verklaart Westerlo-voorzitter Herman Wijnants. Anderlecht van zijn kant ziet deze nieuwe uitleenbeurt ook als een ideale oplossing om van een ontevreden speler af te geraken. Herman Van Holsbeeck: "Reynaldo kwam niet aan spelen en we wilden hem deze kans niet onthouden. Reynaldo is een goede voetballer die nu zijn waarde kan bewijzen in Westerlo. We wensen hem alle succes toe." (KVDA/MS)