In het klassement bouwt leider Anderlecht zijn voorsprong op eerste achtervolger AA Gent uit tot 4 punten. Club Brugge blijft derde, op 6 punten van de Brusselse rivaal.

Anderlecht, met de wederoptredende kapitein Biglia in de basis, begon flitsend aan de partij. Na amper drie minuten opende Mbokani de score na een assist van Gouden Schoen Suarez. Twintig minuten later verdubbelde Jovanovic de score. Ondertussen had Odjidja aan de overkant dé kans op 1-1 laten liggen. Zijn schot ging naast de lege goal van Proto.

Na de pauze ging Club op zoek naar de aansluitingstreffer maar het was de thuisploeg die via Suarez verder uitliep (3-0). (Belga/TE)

In het klassement bouwt leider Anderlecht zijn voorsprong op eerste achtervolger AA Gent uit tot 4 punten. Club Brugge blijft derde, op 6 punten van de Brusselse rivaal. Anderlecht, met de wederoptredende kapitein Biglia in de basis, begon flitsend aan de partij. Na amper drie minuten opende Mbokani de score na een assist van Gouden Schoen Suarez. Twintig minuten later verdubbelde Jovanovic de score. Ondertussen had Odjidja aan de overkant dé kans op 1-1 laten liggen. Zijn schot ging naast de lege goal van Proto. Na de pauze ging Club op zoek naar de aansluitingstreffer maar het was de thuisploeg die via Suarez verder uitliep (3-0). (Belga/TE)