Op de foto was ook een t-shirt te zien met daarop een gefotoshopte boodschap om hem te verwelkomen. De foto is intussen verwijderd en de speler heeft zijn excuses aangeboden.

Gefotoshopt

De oorspronkelijke foto dateert van 30 augustus, toen Anderlecht op bezoek ging bij Westerlo, meldt Het Laatste Nieuws. Daarop was een wit T-shirt te zien met daarop de boodschap: 'Dennis, blijf' (voor Gouden Schoen Dennis Praet). Op de foto die Trezeguet postte is die gewijzigd in 'Welcome Mahmoud Trezeguet'. Bovendien zijn de gezichten van vier vrouwen helemaal wit gemaakt.

'Onze speler Mahmoud Trezeguet Hassan heeft een ongelukkige post op Instagram geplaatst. Hij wilde niemand kwetsen en heeft de publicatie snel verwijderd. Na overleg met de club biedt hij zijn excuses aan alle supporters aan', meldde Anderlecht bij monde van persverantwoordelijke David Steegen op de officiële Facebook-pagina van de club.

David Steegen : "Onze speler Mahmoud Trezeguet Hassan heeft een ongelukkige post op Instagram geplaatst. Hij wilde...

Posted by RSC Anderlecht on zondag 13 september 2015

De aanvallende middenvelder, die voor één seizoen (met aankoopoptie) gehuurd wordt van het Egyptische Al Ahly, zat zondag nog niet in de wedstrijdselectie voor het duel tegen KRC Genk (0-0). Hij bekeek de partij vanuit de tribunes. (Belga/KVDA)

Op de foto was ook een t-shirt te zien met daarop een gefotoshopte boodschap om hem te verwelkomen. De foto is intussen verwijderd en de speler heeft zijn excuses aangeboden.De oorspronkelijke foto dateert van 30 augustus, toen Anderlecht op bezoek ging bij Westerlo, meldt Het Laatste Nieuws. Daarop was een wit T-shirt te zien met daarop de boodschap: 'Dennis, blijf' (voor Gouden Schoen Dennis Praet). Op de foto die Trezeguet postte is die gewijzigd in 'Welcome Mahmoud Trezeguet'. Bovendien zijn de gezichten van vier vrouwen helemaal wit gemaakt. 'Onze speler Mahmoud Trezeguet Hassan heeft een ongelukkige post op Instagram geplaatst. Hij wilde niemand kwetsen en heeft de publicatie snel verwijderd. Na overleg met de club biedt hij zijn excuses aan alle supporters aan', meldde Anderlecht bij monde van persverantwoordelijke David Steegen op de officiële Facebook-pagina van de club. De aanvallende middenvelder, die voor één seizoen (met aankoopoptie) gehuurd wordt van het Egyptische Al Ahly, zat zondag nog niet in de wedstrijdselectie voor het duel tegen KRC Genk (0-0). Hij bekeek de partij vanuit de tribunes. (Belga/KVDA)