'Er komt stilaan een einde aan een jaar voetbal zonder supporters. RSC Anderlecht kijkt nu al hoopvol uit naar een sfeervol Lotto Park. Daarom geeft RSCA vanaf maandag 1 maart al zijn huidige abonnees de kans om gratis te verlengen voor volgend seizoen. Gratis verlengen of verplaatsen kan tot en met woensdag 31 maart', klinkt het in een mededeling van de club.

Een gratis abonnement geeft toegang tot de 17 thuiswedstrijden van de reguliere competitie. Op 19 april start de vrije verkoop voor nieuwe abonnees.

'Er komt stilaan een einde aan een jaar voetbal zonder supporters. RSC Anderlecht kijkt nu al hoopvol uit naar een sfeervol Lotto Park. Daarom geeft RSCA vanaf maandag 1 maart al zijn huidige abonnees de kans om gratis te verlengen voor volgend seizoen. Gratis verlengen of verplaatsen kan tot en met woensdag 31 maart', klinkt het in een mededeling van de club. Een gratis abonnement geeft toegang tot de 17 thuiswedstrijden van de reguliere competitie. Op 19 april start de vrije verkoop voor nieuwe abonnees.