Het was voor de vrouwen van Anderlecht nog maar de eerste keer dat ze de knock-outfase van de Champions League bereikten na een sterke poulefase. Anderlecht moest scoren om door te stoten, maar vond niet meteen de opening. Iets voor het halfuur stond paars-wit helemaal met de rug tegen de muur, toen de thuisploeg op voorsprong klom via Rose (27.). Ook nadien bleef een Anderlechts doelpunt uit. In de slotfase nam Litvinenko (85.) met een strafschop, na hands van De Caigny, alle twijfel weg voor BIIK-Kazygurt.

Landskampioen Anderlecht slaagde er voor het eerst in om zich via de groepsfase te plaatsen voor de eindronde van het kampioenenbal. De Brusselse vrouwen van coach Patrick Wachel hielden in hun poule het Noorse Lillestrøm, het Noord-Ierse Linfield en de Grieken van PAOK Saloniki achter zich.

De loting van de achtste finales staat maandag 30 september in het Zwitserse Nyon op de planning. De heenwedstrijden van de achtste finales vinden op 16 en 17 oktober plaats, de returns volgen op 30 en 31 oktober.

Het was voor de vrouwen van Anderlecht nog maar de eerste keer dat ze de knock-outfase van de Champions League bereikten na een sterke poulefase. Anderlecht moest scoren om door te stoten, maar vond niet meteen de opening. Iets voor het halfuur stond paars-wit helemaal met de rug tegen de muur, toen de thuisploeg op voorsprong klom via Rose (27.). Ook nadien bleef een Anderlechts doelpunt uit. In de slotfase nam Litvinenko (85.) met een strafschop, na hands van De Caigny, alle twijfel weg voor BIIK-Kazygurt. Landskampioen Anderlecht slaagde er voor het eerst in om zich via de groepsfase te plaatsen voor de eindronde van het kampioenenbal. De Brusselse vrouwen van coach Patrick Wachel hielden in hun poule het Noorse Lillestrøm, het Noord-Ierse Linfield en de Grieken van PAOK Saloniki achter zich. De loting van de achtste finales staat maandag 30 september in het Zwitserse Nyon op de planning. De heenwedstrijden van de achtste finales vinden op 16 en 17 oktober plaats, de returns volgen op 30 en 31 oktober.