Colin Coosemans viel vorig seizoen Moris en toenmalige keeperstrainer Philippe Vande Walle aan in een krant, hij sprak van een vriendjespolitiek bij KV omdat Vande Walle en Moris weleens carpoolden. Na die uithaal stuurde de club Coosemans naar de B-kern. Pas onlangs mocht hij terug naar de A-kern. Hoe gezellig gaat het er nu onder de douche aan toe tussen de twee doelmannen van Malinwa.

"Ik antwoord het liefst op het veld", antwoordt de Luxemburger. "Ik weet niet of Colin het allemaal zo bedoeld heeft. In ieder geval was de hele situatie lastiger voor mijn familie dan voor mij, want ik ben me ervan bewust dat zulke dingen nu eenmaal gebeuren in het voetbal, ik kén het wereldje. De situatie vandaag ervaar ik ook niet als moeilijk. Voor mij is er nooit een groot probleem geweest. In het leven hebben verschillende mensen een verschillende kijk op de zaken en uiten ze die dan ook nog eens op een verschillende manier. Colin maakte een fout, hij zat zijn straf uit en excuseerde zich tegenover mij en de club. Nu doen we gewoon elk onze job op het veld. Het is niet Moris contra Coosemans, we moeten ervoor zorgen dat KV Mechelen de partij is die profiteert van het werk dat wij op veld verrichten.'

Toch is er momenteel weer een situatie die als 'ongezond' kan bestempeld worden. Moris wordt bijgestaan door makelaar Dejan Veljkovic, die ook de zaken behartigt van Aleksandar Jankovic, hoofdtrainer bij KV, en Jugoslav Lazic, doelmannentrainer bij KV. Moris probeert de angel uit die situatie te halen: "Ik zoek geen problemen waar er geen zijn. In het leven is er altijd en overal kritiek en gebeurt het nooit dat iederéén volledig akkoord is met iets. Wie kritiek levert, moet een oplossing aanreiken, vind ik. Ik kijk naar mijn belangen en ik weet dat Veljkovic al goed werk leverde voor mij, ik ben heel tevreden over hem."

Lees het volledige interview met Anthony Moris in Sport/Voetbalmagazine van woensdag 24 augustus.

Colin Coosemans viel vorig seizoen Moris en toenmalige keeperstrainer Philippe Vande Walle aan in een krant, hij sprak van een vriendjespolitiek bij KV omdat Vande Walle en Moris weleens carpoolden. Na die uithaal stuurde de club Coosemans naar de B-kern. Pas onlangs mocht hij terug naar de A-kern. Hoe gezellig gaat het er nu onder de douche aan toe tussen de twee doelmannen van Malinwa."Ik antwoord het liefst op het veld", antwoordt de Luxemburger. "Ik weet niet of Colin het allemaal zo bedoeld heeft. In ieder geval was de hele situatie lastiger voor mijn familie dan voor mij, want ik ben me ervan bewust dat zulke dingen nu eenmaal gebeuren in het voetbal, ik kén het wereldje. De situatie vandaag ervaar ik ook niet als moeilijk. Voor mij is er nooit een groot probleem geweest. In het leven hebben verschillende mensen een verschillende kijk op de zaken en uiten ze die dan ook nog eens op een verschillende manier. Colin maakte een fout, hij zat zijn straf uit en excuseerde zich tegenover mij en de club. Nu doen we gewoon elk onze job op het veld. Het is niet Moris contra Coosemans, we moeten ervoor zorgen dat KV Mechelen de partij is die profiteert van het werk dat wij op veld verrichten.'Toch is er momenteel weer een situatie die als 'ongezond' kan bestempeld worden. Moris wordt bijgestaan door makelaar Dejan Veljkovic, die ook de zaken behartigt van Aleksandar Jankovic, hoofdtrainer bij KV, en Jugoslav Lazic, doelmannentrainer bij KV. Moris probeert de angel uit die situatie te halen: "Ik zoek geen problemen waar er geen zijn. In het leven is er altijd en overal kritiek en gebeurt het nooit dat iederéén volledig akkoord is met iets. Wie kritiek levert, moet een oplossing aanreiken, vind ik. Ik kijk naar mijn belangen en ik weet dat Veljkovic al goed werk leverde voor mij, ik ben heel tevreden over hem."Lees het volledige interview met Anthony Moris in Sport/Voetbalmagazine van woensdag 24 augustus.