De 31-jarige linksvoetige Maxime Le Marchand wordt tot het einde van het seizoen overgenomen, maakte de club bekend.

Net als ploegmaat Jérémy Gélin genoot hij zijn opleiding bij Stade Rennais. Nadien trok hij naar Le Havre en Nice, vooraleer in 2018 in de Premier League bij Fulham te tekenen. Dit seizoen kwam hij er echter niet verder dan vier wedstrijden.

Pius

Pius speelde dan weer weinig bij Antwerp. Hij kwam dit seizoen niet verder dan zes duels voor The Great Old en trof daarin twee keer raak. Beide doelpunten vielen in het competitieduel tegen Eupen. Junior Pius werd in de zomer van 2019 door Antwerp overgenomen van het Portugese Paços Ferreira.

Eerder leende Antwerp ook al middenvelder Louis Verstraete uit aan Waasland-Beveren.

De 31-jarige linksvoetige Maxime Le Marchand wordt tot het einde van het seizoen overgenomen, maakte de club bekend.Net als ploegmaat Jérémy Gélin genoot hij zijn opleiding bij Stade Rennais. Nadien trok hij naar Le Havre en Nice, vooraleer in 2018 in de Premier League bij Fulham te tekenen. Dit seizoen kwam hij er echter niet verder dan vier wedstrijden. Pius speelde dan weer weinig bij Antwerp. Hij kwam dit seizoen niet verder dan zes duels voor The Great Old en trof daarin twee keer raak. Beide doelpunten vielen in het competitieduel tegen Eupen. Junior Pius werd in de zomer van 2019 door Antwerp overgenomen van het Portugese Paços Ferreira.Eerder leende Antwerp ook al middenvelder Louis Verstraete uit aan Waasland-Beveren.