In samenspraak met het onafhankelijke consortium - dat bestaat uit 'echte voetballiefhebbers die ten volle het potentieel van de club begrijpen' en waar Saif Rubie als adviseur werkt - zullen belangrijke beslissingen worden genomen in verband met de financiële, commerciële en sportieve toekomst van de club, onder meer voor wat het aanstellen van een nieuwe, offensief ingestelde, trainer betreft.

Entertainment

Rubie werd geboren in London en kreeg als 21-jarige een FIFA-licentie. Hiermee was hij de jongste internationale makelaar. Hij bracht zijn jeugd door in Abu Dhabi maar trok als tienjarige opnieuw naar de Britse hoofdstad. Hij behaalde een diploma aan de Universiteit van Portsmouth en was een niet onverdienstelijk rugbyspeler. Hij ging ook scheep met mensen uit het entertainment (o.a. 50 Cent) en was betrokken bij de organisatie van de Grote Prijs van Bahrein. In 2007 werd zijn FIFA-licentie een halfjaar ingetrokken omdat hij niet wenste mee te werken aan een onderzoek van de Engelse voetbalbond. In zijn portefeuille heeft hij voetballers als Demba Ba, Kolo Touré en Aruna Dindane zitten. In de officiële mededeling van Antwerp heet het dat 'de club een supertalent aan zijn supporters wil voorstellen'.

Bokser en filmacteur

Ook nu lijkt met Rubie een merkwaardig iemand te zijn opdoken in de Metropool. Het profiel van de man is terug te vinden op een datingsite waarin hij zich ook voorstelt als bokser en filmacteur. (EM)

In samenspraak met het onafhankelijke consortium - dat bestaat uit 'echte voetballiefhebbers die ten volle het potentieel van de club begrijpen' en waar Saif Rubie als adviseur werkt - zullen belangrijke beslissingen worden genomen in verband met de financiële, commerciële en sportieve toekomst van de club, onder meer voor wat het aanstellen van een nieuwe, offensief ingestelde, trainer betreft. EntertainmentRubie werd geboren in London en kreeg als 21-jarige een FIFA-licentie. Hiermee was hij de jongste internationale makelaar. Hij bracht zijn jeugd door in Abu Dhabi maar trok als tienjarige opnieuw naar de Britse hoofdstad. Hij behaalde een diploma aan de Universiteit van Portsmouth en was een niet onverdienstelijk rugbyspeler. Hij ging ook scheep met mensen uit het entertainment (o.a. 50 Cent) en was betrokken bij de organisatie van de Grote Prijs van Bahrein. In 2007 werd zijn FIFA-licentie een halfjaar ingetrokken omdat hij niet wenste mee te werken aan een onderzoek van de Engelse voetbalbond. In zijn portefeuille heeft hij voetballers als Demba Ba, Kolo Touré en Aruna Dindane zitten. In de officiële mededeling van Antwerp heet het dat 'de club een supertalent aan zijn supporters wil voorstellen'.Bokser en filmacteurOok nu lijkt met Rubie een merkwaardig iemand te zijn opdoken in de Metropool. Het profiel van de man is terug te vinden op een datingsite waarin hij zich ook voorstelt als bokser en filmacteur. (EM)