Maandag raakte bekend dat Refaelov volgend seizoen naar RSC Anderlecht verhuist, een rechtstreekse concurrent in de titelplay-off. De Israëliër ondertekende bij paars-wit een contract voor twee jaar.

'Vandaag heeft een gesprek plaatsgevonden tussen onze directie en Lior Refaelov', begint Antwerp in het statement de de club donderdag uitstuurde. 'In dit constructief gesprek werd duidelijk dat in de huidige situatie geen juiste beslissing meer genomen kan worden. Er is wel nood aan duidelijkheid om opnieuw te kunnen focussen op voetbal.

'De club heeft dan ook aan Lior meegedeeld dat hij de komende 6 wedstrijden niet meer in actie zal komen voor RAFC. Lior heeft, al is de motivatie aanwezig, deze beslissing geaccepteerd en wenst het team, zowel op training als naast het veld, te blijven ondersteunen.'

Zo dadelijk meer.

Maandag raakte bekend dat Refaelov volgend seizoen naar RSC Anderlecht verhuist, een rechtstreekse concurrent in de titelplay-off. De Israëliër ondertekende bij paars-wit een contract voor twee jaar. 'Vandaag heeft een gesprek plaatsgevonden tussen onze directie en Lior Refaelov', begint Antwerp in het statement de de club donderdag uitstuurde. 'In dit constructief gesprek werd duidelijk dat in de huidige situatie geen juiste beslissing meer genomen kan worden. Er is wel nood aan duidelijkheid om opnieuw te kunnen focussen op voetbal. 'De club heeft dan ook aan Lior meegedeeld dat hij de komende 6 wedstrijden niet meer in actie zal komen voor RAFC. Lior heeft, al is de motivatie aanwezig, deze beslissing geaccepteerd en wenst het team, zowel op training als naast het veld, te blijven ondersteunen.'Zo dadelijk meer.