Arnar Gretarsson is niet langer de coach van KSV Roeselare. Dat heeft de kelderploeg uit de Proximus League woensdag laten weten. Een naam voor een opvolger is er nog niet.

De 47-jarige IJslander was sinds afgelopen zomer actief op Schiervelde, maar kreeg de motor niet aan de praat. Roeselare sloot de eerste periode van de Proximus League samen met Lommel helemaal onderaan af, en pakte in de tweede periode nog maar een punt uit twee matchen.

Gretarsson heeft in ons land een verleden als speler bij Sporting Lokeren (2000-2006). Hij was ook technisch directeur bij Club Brugge.

Arnar Gretarsson is niet langer de coach van KSV Roeselare. Dat heeft de kelderploeg uit de Proximus League woensdag laten weten. Een naam voor een opvolger is er nog niet.De 47-jarige IJslander was sinds afgelopen zomer actief op Schiervelde, maar kreeg de motor niet aan de praat. Roeselare sloot de eerste periode van de Proximus League samen met Lommel helemaal onderaan af, en pakte in de tweede periode nog maar een punt uit twee matchen.Gretarsson heeft in ons land een verleden als speler bij Sporting Lokeren (2000-2006). Hij was ook technisch directeur bij Club Brugge.