Hoewel iedereen ervan uit ging dat als Darije Kalezic ontslagen zou worden bij Zulte Waregem, ook zijn vriend/assistent Peter Boeve op de keien gezet zou worden, is dit (nog) niet het geval.

"Het lot van Boeve wordt niet verbonden aan dat van Kalezic", meldt Arne Houtekier, communicatieverantwoordelijke van SV Zulte Waregem. "Natuurlijk zal de nieuwe trainer inspraak krijgen in de invulling van zijn staff, maar als die wil samenwerken met Boeve, gaan we zeker met Peter verder." En wat als die nieuwe trainer niet rekent op Boeve? "Op dit moment is nog niet beslist wie de nieuwe coach wordt, dus kan ik daar ook geen antwoord op geven. Dat probleem zullen we dan wel oplossen", zegt Houtekier.

Van een vertrek van technisch manager Hans Gillhaus, net als Kalezic via de omstreden makelaar Vlado Lemic bij Zulte Waregem terechtgekomen, is volgens Houtekier ook absoluut geen sprake. Houtekier verwacht ook niet dat er morgen of donderdag al nieuws zal zijn over een nieuwe coach. "Wellicht pas tegen het einde van de week, maar het liefst nog voor we op 2 januari op stage naar Spanje vertrekken." (JC)

Hoewel iedereen ervan uit ging dat als Darije Kalezic ontslagen zou worden bij Zulte Waregem, ook zijn vriend/assistent Peter Boeve op de keien gezet zou worden, is dit (nog) niet het geval. "Het lot van Boeve wordt niet verbonden aan dat van Kalezic", meldt Arne Houtekier, communicatieverantwoordelijke van SV Zulte Waregem. "Natuurlijk zal de nieuwe trainer inspraak krijgen in de invulling van zijn staff, maar als die wil samenwerken met Boeve, gaan we zeker met Peter verder." En wat als die nieuwe trainer niet rekent op Boeve? "Op dit moment is nog niet beslist wie de nieuwe coach wordt, dus kan ik daar ook geen antwoord op geven. Dat probleem zullen we dan wel oplossen", zegt Houtekier. Van een vertrek van technisch manager Hans Gillhaus, net als Kalezic via de omstreden makelaar Vlado Lemic bij Zulte Waregem terechtgekomen, is volgens Houtekier ook absoluut geen sprake. Houtekier verwacht ook niet dat er morgen of donderdag al nieuws zal zijn over een nieuwe coach. "Wellicht pas tegen het einde van de week, maar het liefst nog voor we op 2 januari op stage naar Spanje vertrekken." (JC)