Voor Axel Witsel wordt 2015 zowel op als naast het veld een jaar vol uitdagingen. In enkele tweets somt de Rode Duivel zijn doelen voor het nieuwe jaar op.

"Ik wil met Zenit de Russische Premier League winnen en in de Europa League zo ver mogelijk doorstoten", zegt de 25-jarige middenvelder, die volgende maand op het Europese toneel met zijn Russische club het Nederlandse PSV treft in de 1/16e finales.

Met de nationale ploeg gaat Witsel - uiteraard - voor kwalificatie voor het EK 2016 in Frankrijk, zo voegt hij eraan toe. "Tot slot, en dat is het belangrijkste, kan ik niet wachten op de geboorte van mijn kleine meisje!", besluit Witsel, die begin oktober de komst van zijn eerste kind aankondigde. (Belga/WB)

Voor Axel Witsel wordt 2015 zowel op als naast het veld een jaar vol uitdagingen. In enkele tweets somt de Rode Duivel zijn doelen voor het nieuwe jaar op. "Ik wil met Zenit de Russische Premier League winnen en in de Europa League zo ver mogelijk doorstoten", zegt de 25-jarige middenvelder, die volgende maand op het Europese toneel met zijn Russische club het Nederlandse PSV treft in de 1/16e finales. Met de nationale ploeg gaat Witsel - uiteraard - voor kwalificatie voor het EK 2016 in Frankrijk, zo voegt hij eraan toe. "Tot slot, en dat is het belangrijkste, kan ik niet wachten op de geboorte van mijn kleine meisje!", besluit Witsel, die begin oktober de komst van zijn eerste kind aankondigde. (Belga/WB)