Bas Dost nam beide Brugse doelpunten voor zijn rekening. Al in de openingsminuut scoorde de Nederlandse spits op assist van zijn landgenoot Noa Lang, vier minuten na rust deed hij dat op assist van Eduard Sobol. Tussendoor bracht Robert Bauer (24e) STVV langszij.

Dankzij de driepunter komt Brugge opnieuw aan de leiding. Met 26 punten heeft het één punt voor op Union Sint-Gillis, dat zondag naar AA Gent trekt. Ook Zulte Waregem - Genk, Cercle Brugge - Antwerp en RSC Anderlecht - Oud-Heverlee Leuven staan zondag nog op het programma. Sint-Truiden is met 15 punten dertiende.

Bas Dost nam beide Brugse doelpunten voor zijn rekening. Al in de openingsminuut scoorde de Nederlandse spits op assist van zijn landgenoot Noa Lang, vier minuten na rust deed hij dat op assist van Eduard Sobol. Tussendoor bracht Robert Bauer (24e) STVV langszij. Dankzij de driepunter komt Brugge opnieuw aan de leiding. Met 26 punten heeft het één punt voor op Union Sint-Gillis, dat zondag naar AA Gent trekt. Ook Zulte Waregem - Genk, Cercle Brugge - Antwerp en RSC Anderlecht - Oud-Heverlee Leuven staan zondag nog op het programma. Sint-Truiden is met 15 punten dertiende.