Michy Batshuayi over...

... spitsbroeder Imoh Ezekiel:

"We voelen elkaar goed aan. Nochtans kregen we in het begin niet alleen complimenten. Sommigen meenden dat we te jong waren om de aanval van Standard te leiden. We hebben iedereen verrast. Net omdat we jong waren! We wilden tonen dat we honger hadden. Dat was onze kracht. Vervolgens kweekten we op training ook de nodige automatismen."

... zijn doorbraak onder Mircea Rednic:

"In die periode was ik kwaad en een beetje verdwaald. Ik wist niet waar ik me bevond, wat ik moest doen, wat er van me ging worden. Rekende Standard nog op mij? Maar toen hij zei dat hij in een 4-4-2 ging spelen, zijn sommige spelers naar mij gekomen en zeiden me: 'Dat is interessant voor jou. Nu is het aan jou om je kans te grijpen.' Vervolgens is Rednic zelf met me komen praten en hij zei dat ik een goede speler was en mijn talent niet mocht verkwisten, maar me moest concentreren op de training."

... zijn verleden bij Anderlecht:

"Anderlecht spreekt me aan omdat het de club van mijn stad is, maar ik zit echt goed bij Standard. Ik mis het niet. Ze hebben een fout gemaakt toen ze me doorstuurden. En ik ken de rivaliteit tussen Standard en Anderlecht maar al te goed. Kijk maar wat er met Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani is gebeurd! Ik voel er weinig voor om in hun voetsporen te treden. Ik wil iets opbouwen bij Standard zodat de supporters me niet zullen vergeten."

Michy Batshuayi over...... spitsbroeder Imoh Ezekiel:"We voelen elkaar goed aan. Nochtans kregen we in het begin niet alleen complimenten. Sommigen meenden dat we te jong waren om de aanval van Standard te leiden. We hebben iedereen verrast. Net omdat we jong waren! We wilden tonen dat we honger hadden. Dat was onze kracht. Vervolgens kweekten we op training ook de nodige automatismen."... zijn doorbraak onder Mircea Rednic:"In die periode was ik kwaad en een beetje verdwaald. Ik wist niet waar ik me bevond, wat ik moest doen, wat er van me ging worden. Rekende Standard nog op mij? Maar toen hij zei dat hij in een 4-4-2 ging spelen, zijn sommige spelers naar mij gekomen en zeiden me: 'Dat is interessant voor jou. Nu is het aan jou om je kans te grijpen.' Vervolgens is Rednic zelf met me komen praten en hij zei dat ik een goede speler was en mijn talent niet mocht verkwisten, maar me moest concentreren op de training."... zijn verleden bij Anderlecht:"Anderlecht spreekt me aan omdat het de club van mijn stad is, maar ik zit echt goed bij Standard. Ik mis het niet. Ze hebben een fout gemaakt toen ze me doorstuurden. En ik ken de rivaliteit tussen Standard en Anderlecht maar al te goed. Kijk maar wat er met Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani is gebeurd! Ik voel er weinig voor om in hun voetsporen te treden. Ik wil iets opbouwen bij Standard zodat de supporters me niet zullen vergeten."