Sport/Voetbalmagazine vernam dat Hernan Losada zijn ploegmaat ervan beticht hem te hebben geslagen. Coulibaly ontkent dat.

De club zelf communiceert niet over de reden. "Beerschot AC heeft na een ernstig incident na de wedstrijd tegen KRC Genk op 20 oktober besloten om per direct de arbeidsovereenkomst met Elimane Coulibaly te beëindigen", luidt het op de website.

"De club betreurt deze gang van zaken, maar zag zich genoodzaakt deze stappen te ondernemen gezien de ernst van het incident en omdat de club van mening is dat de speler de normen en waarden van Beerschot AC niet naar behoren respecteerde."

"Ter vrijwaring van de rechten van elkeen in deze zaak, zal Beerschot AC zich onthouden van elke commentaar naar aanleiding van deze gebeurtenis. Beerschot AC wenst deze zaak intern en in alle sereniteit af te handelen".

Elimane Coulibaly was bezig aan zijn eerste seizoen op het Kiel. De 32-jarige Senegalees kwam afgelopen zomer over van AA Gent en scoorde in het shirt van Beerschot AC drie competitiegoals. (Belga/KVDA)

Sport/Voetbalmagazine vernam dat Hernan Losada zijn ploegmaat ervan beticht hem te hebben geslagen. Coulibaly ontkent dat. De club zelf communiceert niet over de reden. "Beerschot AC heeft na een ernstig incident na de wedstrijd tegen KRC Genk op 20 oktober besloten om per direct de arbeidsovereenkomst met Elimane Coulibaly te beëindigen", luidt het op de website. "De club betreurt deze gang van zaken, maar zag zich genoodzaakt deze stappen te ondernemen gezien de ernst van het incident en omdat de club van mening is dat de speler de normen en waarden van Beerschot AC niet naar behoren respecteerde." "Ter vrijwaring van de rechten van elkeen in deze zaak, zal Beerschot AC zich onthouden van elke commentaar naar aanleiding van deze gebeurtenis. Beerschot AC wenst deze zaak intern en in alle sereniteit af te handelen". Elimane Coulibaly was bezig aan zijn eerste seizoen op het Kiel. De 32-jarige Senegalees kwam afgelopen zomer over van AA Gent en scoorde in het shirt van Beerschot AC drie competitiegoals. (Belga/KVDA)