Niet Benito Raman, maar Matz Sels was de matchwinnaar. De doelman van Gent hield zijn team herhaaldelijk overeind. Zowel in de eerste helft als in de tweede was Zulte Waregem de betere ploeg en kwam Gent goed weg.

Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck moest in de eerste periode al twee keer wisselen. Hij zag zowel Nana Asare als Brecht Dejaegere al vroeg geblesseerd uitvallen.

Woensdag staan Genk - Charleroi, KV Mechelen - Waasland-Beveren, Moeskroen-Péruwelz - Oud-Heverlee Leuven, Standard - Sint-Truiden, Westerlo - Antwerp en Kortrijk - Anderlecht op het programma. Donderdag staan met titelverdediger Club Brugge en Lokeren de jongste twee bekerwinnaars tegenover elkaar.

(Belga/RR)

Niet Benito Raman, maar Matz Sels was de matchwinnaar. De doelman van Gent hield zijn team herhaaldelijk overeind. Zowel in de eerste helft als in de tweede was Zulte Waregem de betere ploeg en kwam Gent goed weg. Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck moest in de eerste periode al twee keer wisselen. Hij zag zowel Nana Asare als Brecht Dejaegere al vroeg geblesseerd uitvallen. Woensdag staan Genk - Charleroi, KV Mechelen - Waasland-Beveren, Moeskroen-Péruwelz - Oud-Heverlee Leuven, Standard - Sint-Truiden, Westerlo - Antwerp en Kortrijk - Anderlecht op het programma. Donderdag staan met titelverdediger Club Brugge en Lokeren de jongste twee bekerwinnaars tegenover elkaar. (Belga/RR)