In deze zesde ronde van de Beker komen alle eersteklasseclubs voor het eerst in actie. In de vorige ronde was dat enkel nog maar het geval voor de promovendi Union (7-0 tegen Lebbeke) en Seraing (0-3 tegen Lokeren-Temse).

Bekerhouder en vicekampioen Racing Genk werd bij de loting aan Winkel Sport gekoppeld, een West-Vlaamse club uit eerste nationale (eerste amateurklasse). De West-Vlamingen hebben het thuisvoordeel. Kampioen Club Brugge van zijn kant ontvangt 1B-club Deinze.

Verder trekt Anderlecht naar Henegouwen voor een partij met La Louvière, dat uitkomt in tweede nationale. Standard, vorig seizoen verliezend finalist, moet naar Le Canonnier voor een confrontatie met het naar 1B gedegradeerde Moeskroen en AA Gent ontvangt in de eigen Ghelamco Arena het Belisia Bilzen (tweede nationale) van coach Luc Nilis. Voor Antwerp wacht een streekderby bij Westerlo (1B). In twee duels staan telkens twee Jupiler Pro League-clubs tegenover elkaar, dat is het geval in Seraing - STVV en KV Mechelen - Union.

Vorig seizoen won Racing Genk de Croky Cup. De Limburgers versloegen in de finale in het Koning Boudewijnstadion Standard met 2-1.

In deze zesde ronde van de Beker komen alle eersteklasseclubs voor het eerst in actie. In de vorige ronde was dat enkel nog maar het geval voor de promovendi Union (7-0 tegen Lebbeke) en Seraing (0-3 tegen Lokeren-Temse).Bekerhouder en vicekampioen Racing Genk werd bij de loting aan Winkel Sport gekoppeld, een West-Vlaamse club uit eerste nationale (eerste amateurklasse). De West-Vlamingen hebben het thuisvoordeel. Kampioen Club Brugge van zijn kant ontvangt 1B-club Deinze. Verder trekt Anderlecht naar Henegouwen voor een partij met La Louvière, dat uitkomt in tweede nationale. Standard, vorig seizoen verliezend finalist, moet naar Le Canonnier voor een confrontatie met het naar 1B gedegradeerde Moeskroen en AA Gent ontvangt in de eigen Ghelamco Arena het Belisia Bilzen (tweede nationale) van coach Luc Nilis. Voor Antwerp wacht een streekderby bij Westerlo (1B). In twee duels staan telkens twee Jupiler Pro League-clubs tegenover elkaar, dat is het geval in Seraing - STVV en KV Mechelen - Union. Vorig seizoen won Racing Genk de Croky Cup. De Limburgers versloegen in de finale in het Koning Boudewijnstadion Standard met 2-1.