Westerlo - Anderlecht, Roeselare - Club Brugge, Cercle Brugge - KRC Genk, La Louviere - Charleroi en Antwerp - Lierse. Dat zijn de blikvangers van de zestiende finales van de Beker van België, waarvoor maandag geloot werd in het Belgian Football Center in Tubeke.

De zestien wedstrijden van de zestiende finales worden onder voorbehoud van aanvragen tot kalenderwijzigingen op woensdag 20 september afgewerkt.

Er zaten nog acht amateurclubs in de trommel, vijf onder hen voldoen aan de stadionvoorwaarden (stadioncapaciteit, aantal zitplaatsen en voldoende lux) en spelen hun bekerduel voor eigen publiek.

Vorig jaar ging de Beker van België naar Zulte Waregem, dat in de finale in het Koning Boudewijnstadion na verlengingen (3-3) en strafschoppen won van KV Oostende.

Duels in zestiende finale

1. KV Mechelen - Bocholt (2e am.)

2. RFC Luik (2e am.) - Zulte Waregem

3. Antwerp - SK Lierse (1B)

4. Lokeren - Beerschot Wilrijk (1B)

5. Westerlo (1B) - Anderlecht

6. KSV Roeselare (1B) - Club Brugge

7. KSK Heist (1e am.) - Standard Luik

8. KV Kortrijk - Entente Durbuy (2e am.)

9. ASV Geel (1e am.) - AA Gent

10. Eupen - Rupel Boom (2e am.)

11. KV Oostende - Union (1B)

12. La Louviere (2e am.) - Sporting Charleroi

13. STVV - OH Leuven (1B)

14. Lommel SK (1e am.) - Waasland-Beveren

15. Cercle Brugge (1B) - KRC Genk

16. Moeskroen - AFC Tubeke (1B

Westerlo - Anderlecht, Roeselare - Club Brugge, Cercle Brugge - KRC Genk, La Louviere - Charleroi en Antwerp - Lierse. Dat zijn de blikvangers van de zestiende finales van de Beker van België, waarvoor maandag geloot werd in het Belgian Football Center in Tubeke.De zestien wedstrijden van de zestiende finales worden onder voorbehoud van aanvragen tot kalenderwijzigingen op woensdag 20 september afgewerkt. Er zaten nog acht amateurclubs in de trommel, vijf onder hen voldoen aan de stadionvoorwaarden (stadioncapaciteit, aantal zitplaatsen en voldoende lux) en spelen hun bekerduel voor eigen publiek. Vorig jaar ging de Beker van België naar Zulte Waregem, dat in de finale in het Koning Boudewijnstadion na verlengingen (3-3) en strafschoppen won van KV Oostende.