Wereldkampioen Duitsland (1.347 punten) zakt van de tweede naar de vierde plaats. Chili (1.273 punten) sluit de top vijf. België bereikte de nummer 1 positie vorige maand voor het eerst sinds de invoering van de ranking in december 1992.

De Duivels speelden na de bekendmaking van die ranking op 5 november één interland. Op 13 november versloegen de jongens van Marc Wilmots in een vriendschappelijke wedstrijd in het Brusselse Koning Boudewijnstadion Italië met 3-1. Daarna zou ook nog tegen Spanje worden geoefend, maar die partij werd afgelast door de terreurdreiging.

De volgende FIFA-ranking, de allereerste van 2016, wordt op 7 januari vrijgegeven. (Belga/NSK)

Wereldkampioen Duitsland (1.347 punten) zakt van de tweede naar de vierde plaats. Chili (1.273 punten) sluit de top vijf. België bereikte de nummer 1 positie vorige maand voor het eerst sinds de invoering van de ranking in december 1992.De Duivels speelden na de bekendmaking van die ranking op 5 november één interland. Op 13 november versloegen de jongens van Marc Wilmots in een vriendschappelijke wedstrijd in het Brusselse Koning Boudewijnstadion Italië met 3-1. Daarna zou ook nog tegen Spanje worden geoefend, maar die partij werd afgelast door de terreurdreiging. De volgende FIFA-ranking, de allereerste van 2016, wordt op 7 januari vrijgegeven. (Belga/NSK)