Wie een Covid Safe Ticket kan voorleggen, kan in ruil voor 25 euro de Rode Duivels naar de overwinning schreeuwen tijdens de WK-kwalificatiematch tegen Tsjechië. 'Voor het eerst in bijna twee jaar zal een thuiswedstrijd van de Rode Duivels opnieuw als vanouds doorgaan, zonder bubbelbeperkingen en met een hapje en een drankje voor, tijdens en na de wedstrijd', legde Tijs Cools, Fan Relationship Coördinator bij de KBVB, uit.

Covid Safe Ticket

De laatste wedstrijd van de Rode Duivels voor de trouwe thuisaanhang zonder bubbelbeperkingen dateert al van 19 november 2019, toen de Duivels een klinkende 6-1 overwinning tegen Cyprus behaalden. Bijna twee jaar later mag de voetbalbond opnieuw de deuren van het Koning Boudewijnstadion helemaal openzwaaien.

Naast een wedstrijdticket moet iedereen ouder dan 12 jaar ook een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Beperkende maatregelen zoals een maximumgrootte van vriendengroepen of families die samen komen supporteren zijn er niet meer.

35.000 tickets

'Tijdens de pandemie mochten we bij de wedstrijd tegen Ivoorkust in oktober 2020 wel nog 7.000 fans verwelkomen in het stadion, maar de fanbeleving was door de opgelegde maatregelen toch niet dezelfde', aldus Cools.

'Nu zijn er zeker 35.000 tickets beschikbaar voor onze trouwe thuisaanhang, die opnieuw zoals vroeger op en rond het veld heel wat zal kunnen beleven en voor, tijdens en na de wedstrijd ook gewoon weer toegang krijgt tot de drank- en eetstandjes bij het stadion.

Wie een Covid Safe Ticket kan voorleggen, kan in ruil voor 25 euro de Rode Duivels naar de overwinning schreeuwen tijdens de WK-kwalificatiematch tegen Tsjechië. 'Voor het eerst in bijna twee jaar zal een thuiswedstrijd van de Rode Duivels opnieuw als vanouds doorgaan, zonder bubbelbeperkingen en met een hapje en een drankje voor, tijdens en na de wedstrijd', legde Tijs Cools, Fan Relationship Coördinator bij de KBVB, uit.De laatste wedstrijd van de Rode Duivels voor de trouwe thuisaanhang zonder bubbelbeperkingen dateert al van 19 november 2019, toen de Duivels een klinkende 6-1 overwinning tegen Cyprus behaalden. Bijna twee jaar later mag de voetbalbond opnieuw de deuren van het Koning Boudewijnstadion helemaal openzwaaien. Naast een wedstrijdticket moet iedereen ouder dan 12 jaar ook een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Beperkende maatregelen zoals een maximumgrootte van vriendengroepen of families die samen komen supporteren zijn er niet meer. 'Tijdens de pandemie mochten we bij de wedstrijd tegen Ivoorkust in oktober 2020 wel nog 7.000 fans verwelkomen in het stadion, maar de fanbeleving was door de opgelegde maatregelen toch niet dezelfde', aldus Cools. 'Nu zijn er zeker 35.000 tickets beschikbaar voor onze trouwe thuisaanhang, die opnieuw zoals vroeger op en rond het veld heel wat zal kunnen beleven en voor, tijdens en na de wedstrijd ook gewoon weer toegang krijgt tot de drank- en eetstandjes bij het stadion.