In de aanloop naar de wedstrijd, die plaatsvindt op zaterdag 1 juni 2013, brengt Sport/Voetbalmagazine deze week een reportage over onze nationale trots in het AMP-voetbal, het voetbal voor geamputeerden.

Wie graag een voorsmaakje wil van wat er komend weekend rond 't Kuipke in Westerlo zal te zien zijn, kan onderstaand filmpje bekijken, over de Africa Cup in het AMP-voetbal, die in 2011 plaatsvond in Ghana. U ziet beelden van de finale van die editie, waarin het thuisland de finale bereikte, maar die na strafschoppen verloor tegen Liberia.

Wie na het zien van dit filmpje zin krijgt om de Belgische ploeg te ondersteunen, hoeft zaterdag in Westerlo slechts drie euro neer te tellen om de derby tegen Nederland bij te wonen. Aftrap om 15u. (KDR)

Meer info op: www.ampfootball.be

De Africa Cup in het AMP-voetbal vorig jaar:

In de aanloop naar de wedstrijd, die plaatsvindt op zaterdag 1 juni 2013, brengt Sport/Voetbalmagazine deze week een reportage over onze nationale trots in het AMP-voetbal, het voetbal voor geamputeerden. Wie graag een voorsmaakje wil van wat er komend weekend rond 't Kuipke in Westerlo zal te zien zijn, kan onderstaand filmpje bekijken, over de Africa Cup in het AMP-voetbal, die in 2011 plaatsvond in Ghana. U ziet beelden van de finale van die editie, waarin het thuisland de finale bereikte, maar die na strafschoppen verloor tegen Liberia. Wie na het zien van dit filmpje zin krijgt om de Belgische ploeg te ondersteunen, hoeft zaterdag in Westerlo slechts drie euro neer te tellen om de derby tegen Nederland bij te wonen. Aftrap om 15u. (KDR) Meer info op: www.ampfootball.beDe Africa Cup in het AMP-voetbal vorig jaar: