Door de overwinningen kunnen Genk en Anderlecht niet meer uit de top 4 vallen. Die top 4 speelt volgend seizoen in 1B. Club Brugge, Standard en AA Gent strijden voor de laatste twee plaatsen.

Genk en Anderlecht tellen aan kop van de ranglijst elk 44 punten, maar de Limburgers hebben nog drie matchen te goed. Club Brugge (36 ptn na 19 matchen), Standard (32 ptn na 16 matchen) en AA Gent (28 ptn na 16 matchen) volgen op ruime afstand. Donderdag staat in het Lotto Park de topper Anderlecht-Genk op het programma.

Door de overwinningen kunnen Genk en Anderlecht niet meer uit de top 4 vallen. Die top 4 speelt volgend seizoen in 1B. Club Brugge, Standard en AA Gent strijden voor de laatste twee plaatsen. Genk en Anderlecht tellen aan kop van de ranglijst elk 44 punten, maar de Limburgers hebben nog drie matchen te goed. Club Brugge (36 ptn na 19 matchen), Standard (32 ptn na 16 matchen) en AA Gent (28 ptn na 16 matchen) volgen op ruime afstand. Donderdag staat in het Lotto Park de topper Anderlecht-Genk op het programma.