Hollerbach werd op 5 februari tijdelijk vervangen door Philippe Saint-Jean omdat hij wegens ziekte zijn taak als hoofdcoach niet meer kon vervullen.

'Ik ben blij dat ik opnieuw aan de slag kan', laat de 50-jarige Duitser weten. 'Ik ben opnieuw helemaal gezond en kan mijn job als hoofdcoach van Moeskroen weer met 100 procent opnemen. Iedereen weet dat ik vol passie met mijn team samenwerk en dat wil ik nu weer doen. Ik bedank Rudi Vata en Philippe Saint-Jean die mij uitstekend hebben vervangen tijdens de laatste wedstrijden. Ook bedankt aan de club, die mij heeft gesteund tijdens mijn afwezigheid. Het is heel aangenaam dat je zo'n steun krijgt wanneer het moeilijk gaat. Nu kijken we opnieuw positief vooruit. Laten we ervoor gaan.'

Moeskroen staat drie speeldagen voor het einde van de reguliere competitie op de tiende plaats met 33 punten. Zaterdag (29 februari) trekken Les Hurlus op speeldag 28 naar Eupen.

Hollerbach werd op 5 februari tijdelijk vervangen door Philippe Saint-Jean omdat hij wegens ziekte zijn taak als hoofdcoach niet meer kon vervullen. 'Ik ben blij dat ik opnieuw aan de slag kan', laat de 50-jarige Duitser weten. 'Ik ben opnieuw helemaal gezond en kan mijn job als hoofdcoach van Moeskroen weer met 100 procent opnemen. Iedereen weet dat ik vol passie met mijn team samenwerk en dat wil ik nu weer doen. Ik bedank Rudi Vata en Philippe Saint-Jean die mij uitstekend hebben vervangen tijdens de laatste wedstrijden. Ook bedankt aan de club, die mij heeft gesteund tijdens mijn afwezigheid. Het is heel aangenaam dat je zo'n steun krijgt wanneer het moeilijk gaat. Nu kijken we opnieuw positief vooruit. Laten we ervoor gaan.'Moeskroen staat drie speeldagen voor het einde van de reguliere competitie op de tiende plaats met 33 punten. Zaterdag (29 februari) trekken Les Hurlus op speeldag 28 naar Eupen.