AA Gent zal zijn aanvoerder Bernd Thijs nog lang moeten missen. De 34-jarige middenvelder was bijna hersteld van een blessure aan de ligamenten van de knie, maar liep maandag op training opnieuw een knieblessure op.

AA Gent-manager Michel Louwagie verklaarde aan Sporza dat uit een scan bleek dat de voorste kruisband afgescheurd is."Thijs zal nog een tweede oordeel vragen, maar het is duidelijk dat hij weer lang buiten strijd is", aldus Louwagie.

Dit seizoen speelde Thijs nog maar twee competitiewedstrijden. Door een enkelblessure miste hij ook al de competitiestart. . (Belga/KVDA)

AA Gent zal zijn aanvoerder Bernd Thijs nog lang moeten missen. De 34-jarige middenvelder was bijna hersteld van een blessure aan de ligamenten van de knie, maar liep maandag op training opnieuw een knieblessure op. AA Gent-manager Michel Louwagie verklaarde aan Sporza dat uit een scan bleek dat de voorste kruisband afgescheurd is."Thijs zal nog een tweede oordeel vragen, maar het is duidelijk dat hij weer lang buiten strijd is", aldus Louwagie. Dit seizoen speelde Thijs nog maar twee competitiewedstrijden. Door een enkelblessure miste hij ook al de competitiestart. . (Belga/KVDA)