Franck Tijtgat, Joris Verschuere, Roland Van Robays en Xavier Van den Weghe, vier (minderheid)aandeelhouders-bestuursleden van de cvba Grensverleggend, de vereniging achter SV Zulte Waregem, zijn niet te spreken over de stappen die CEO Patrick Decuyper gezet heeft in verband met een mogelijke verhuizing van Zulte Waregem naar Beerschot.

"Wij distantiëren ons daarvan volledig", laten ze weten in een officieel persbericht. "Ook het totaal gebrek aan informatie van Decuyper over het reilen en zeilen van de club vinden we heel spijtig. Al maanden worden wij over alles in het ongewisse gelaten. We zijn die geheime agenda beu."

De vier, die deel uitmaken van de negenkoppige raad van bestuur, waarvan Willy Naessens voorzitter is, blijven wel bereid adviserend op te treden waar mogelijk indien de club dat wenst.

Franck Tijtgat, Joris Verschuere, Roland Van Robays en Xavier Van den Weghe, vier (minderheid)aandeelhouders-bestuursleden van de cvba Grensverleggend, de vereniging achter SV Zulte Waregem, zijn niet te spreken over de stappen die CEO Patrick Decuyper gezet heeft in verband met een mogelijke verhuizing van Zulte Waregem naar Beerschot. "Wij distantiëren ons daarvan volledig", laten ze weten in een officieel persbericht. "Ook het totaal gebrek aan informatie van Decuyper over het reilen en zeilen van de club vinden we heel spijtig. Al maanden worden wij over alles in het ongewisse gelaten. We zijn die geheime agenda beu." De vier, die deel uitmaken van de negenkoppige raad van bestuur, waarvan Willy Naessens voorzitter is, blijven wel bereid adviserend op te treden waar mogelijk indien de club dat wenst.