De negende editie van de kerstactie van de Pro League is vlot uit de startblokken geschoten. Na amper twee dagen veiling is de kaap van de 25.000 euro bijna gerond, meldt de Pro League.

Dit jaar gaat de opbrengst van de voetbalveiling, met onder meer de truitjes van alle spelers in de Jupiler Pro League en Proximus League in het aanbod, naar de Belgian Homeless Cup (BHC).

De populairste speler op dit moment is Geoffry Hairemans van Antwerp, op de voet gevolgd door Ruud Vormer, kapitein van Club Brugge. Daarna volgen Christian Benavente (Sporting Charleroi), Hans Vanaken (Club Brugge) en Olivier Deschacht (RSC Anderlecht). Club Brugge (Marvelous Nakamba, Dion Cools, Jelle Vossen en Jordy Clasie) en Anderlecht (Adrien Trebel) vervolledigen de rest van de top tien.

Populairste shirt bij de tweedeklassers is dat van Patrick Rakovsky (Lierse), gevolgd door Irvih Cardona (Cercle Brugge) en Emile Samyn (KSV Roeselare).

Tijdens de 20e speeldag in de Proximus League (15-17 december) en de 21e speeldag in de Jupiler Pro League (27 december) droegen/dragen alle spelers het logo van de Belgian Homeless Cup op hun shirts.

De shirts worden sinds maandag 18 december 13 uur en nog tot en met donderdag 28 december 13 uur te koop aangeboden via Ebay.

Alles over de kerstactie van de Pro League

Ga naar de veiling

De negende editie van de kerstactie van de Pro League is vlot uit de startblokken geschoten. Na amper twee dagen veiling is de kaap van de 25.000 euro bijna gerond, meldt de Pro League.Dit jaar gaat de opbrengst van de voetbalveiling, met onder meer de truitjes van alle spelers in de Jupiler Pro League en Proximus League in het aanbod, naar de Belgian Homeless Cup (BHC). De populairste speler op dit moment is Geoffry Hairemans van Antwerp, op de voet gevolgd door Ruud Vormer, kapitein van Club Brugge. Daarna volgen Christian Benavente (Sporting Charleroi), Hans Vanaken (Club Brugge) en Olivier Deschacht (RSC Anderlecht). Club Brugge (Marvelous Nakamba, Dion Cools, Jelle Vossen en Jordy Clasie) en Anderlecht (Adrien Trebel) vervolledigen de rest van de top tien.Populairste shirt bij de tweedeklassers is dat van Patrick Rakovsky (Lierse), gevolgd door Irvih Cardona (Cercle Brugge) en Emile Samyn (KSV Roeselare). Tijdens de 20e speeldag in de Proximus League (15-17 december) en de 21e speeldag in de Jupiler Pro League (27 december) droegen/dragen alle spelers het logo van de Belgian Homeless Cup op hun shirts.De shirts worden sinds maandag 18 december 13 uur en nog tot en met donderdag 28 december 13 uur te koop aangeboden via Ebay.Alles over de kerstactie van de Pro LeagueGa naar de veiling