De kans lijkt steeds groter te worden dat RSC Anderlecht zijn Argentijnse draaischijf Lucas Biglia (26) tijdens de wintertransferperiode in januari ziet vertrekken. Verschillende bronnen bevestigden aan Het Nieuwsblad dat "er heel wat beweegt rond Biglia". 'El Principito' kan volgens de krant rekenen op interesse uit Italië en Duitsland. Interesse die een pak concreter is dan tijdens de vorige transferperiode, nu Biglia weer de goede vorm heeft te pakken.

RSCA heeft een prijs van acht miljoen euro op het hoofd van Biglia gekleefd.

Het Franse Sportvox schrijft dat ook Olympique Marseille Biglia op zijn verlanglijstje heeft staan.

Biglia speelt sinds 2006 voor Anderlecht, dat hem in zijn geboorteland weghaalde bij Independiente. Hij droeg ook al zeven keer het shirt van de Argentijnse nationale ploeg.

De kans lijkt steeds groter te worden dat RSC Anderlecht zijn Argentijnse draaischijf Lucas Biglia (26) tijdens de wintertransferperiode in januari ziet vertrekken. Verschillende bronnen bevestigden aan Het Nieuwsblad dat "er heel wat beweegt rond Biglia". 'El Principito' kan volgens de krant rekenen op interesse uit Italië en Duitsland. Interesse die een pak concreter is dan tijdens de vorige transferperiode, nu Biglia weer de goede vorm heeft te pakken. RSCA heeft een prijs van acht miljoen euro op het hoofd van Biglia gekleefd. Het Franse Sportvox schrijft dat ook Olympique Marseille Biglia op zijn verlanglijstje heeft staan. Biglia speelt sinds 2006 voor Anderlecht, dat hem in zijn geboorteland weghaalde bij Independiente. Hij droeg ook al zeven keer het shirt van de Argentijnse nationale ploeg.