Bob Peeters, die vorige week ontslagen werd bij rode lantaarn Cercle Brugge, volgt Trond Sollied op als trainer van AA Gent.
AA Gent bevestigt de komst van Bob Peeters.

Crisis

Peeters treft in Gent een ploeg in volle crisis aan. In de stand staan de Buffalo's na 13 speeldagen met 19 punten op een teleurstellende negende plaats.

Sollied kreeg de ploeg dit seizoen niet op de rails en werd vorige week ontslagen na het 0-1 thuisverlies tegen KV Kortrijk. Dinsdag werd zwaar verloren (5-0) op het veld van Anderlecht en gaf de ploeg een ongeïnspireerde en lusteloze indruk.

Peeters mag al meteen stevig aan de slag, want zaterdag ontvangen de Buffalo's KRC Genk in de topper van de veertiende speeldag.

AA Gent
Peeters begon drie jaar geleden zijn trainerscarrière als beloftencoach bij AA Gent. Hij leverde er uitstekend werk en werd er al snel weggeplukt door Cercle Brugge, waar hij in mei 2010 de ontslagen Glen De Boeck moest opvolgen.

In zijn eerste twee seizoenen loodste hij Cercle met knap voetbal naar respectievelijk een negende en zevende plaats in de Pro League, maar dit jaar bleek de magie, mede door het vertrek van enkele sterkhouders in het tussenseizoen, uitgewerkt. (Belga/KVDA)

Bob Peeters, die vorige week ontslagen werd bij rode lantaarn Cercle Brugge, volgt Trond Sollied op als trainer van AA Gent. AA Gent bevestigt de komst van Bob Peeters. Crisis Peeters treft in Gent een ploeg in volle crisis aan. In de stand staan de Buffalo's na 13 speeldagen met 19 punten op een teleurstellende negende plaats. Sollied kreeg de ploeg dit seizoen niet op de rails en werd vorige week ontslagen na het 0-1 thuisverlies tegen KV Kortrijk. Dinsdag werd zwaar verloren (5-0) op het veld van Anderlecht en gaf de ploeg een ongeïnspireerde en lusteloze indruk. Peeters mag al meteen stevig aan de slag, want zaterdag ontvangen de Buffalo's KRC Genk in de topper van de veertiende speeldag. AA Gent Peeters begon drie jaar geleden zijn trainerscarrière als beloftencoach bij AA Gent. Hij leverde er uitstekend werk en werd er al snel weggeplukt door Cercle Brugge, waar hij in mei 2010 de ontslagen Glen De Boeck moest opvolgen. In zijn eerste twee seizoenen loodste hij Cercle met knap voetbal naar respectievelijk een negende en zevende plaats in de Pro League, maar dit jaar bleek de magie, mede door het vertrek van enkele sterkhouders in het tussenseizoen, uitgewerkt. (Belga/KVDA)