Volgens de Argentijnse pers heeft Boca Juniors zijn oog laten vallen op Anderlecht-speler Lucas Biglia. De Argentijnse topclub, een van de grootste van Zuid-Amerika, wil de 26-jarige middenvelder in januari naar Buenos Aires halen, zij het (eerst) op huurbasis.

Biglia ligt nog tot 2015 onder contract bij paars-wit, maar heeft wel "zin om nieuwe lucht op te snuiven", zei hij aan de krant Olé. "Dat de beste club van Argentinië interesse in mij heeft, is mooi. Vooral omdat ik trainer Cesar Falcioni ken en weet wat voor iemand hij is."

Lucas Biglia speelt sinds 2006 voor Anderlecht, dat hem op 20-jarige leeftijd wegkaapte bij Independiente. Hij droeg intussen al zeven keer het shirt van de Argentijnse nationale ploeg. Paars-wit heeft een prijs van acht miljoen euro op zijn hoofd gekleefd. (KVDA)

Volgens de Argentijnse pers heeft Boca Juniors zijn oog laten vallen op Anderlecht-speler Lucas Biglia. De Argentijnse topclub, een van de grootste van Zuid-Amerika, wil de 26-jarige middenvelder in januari naar Buenos Aires halen, zij het (eerst) op huurbasis. Biglia ligt nog tot 2015 onder contract bij paars-wit, maar heeft wel "zin om nieuwe lucht op te snuiven", zei hij aan de krant Olé. "Dat de beste club van Argentinië interesse in mij heeft, is mooi. Vooral omdat ik trainer Cesar Falcioni ken en weet wat voor iemand hij is." Lucas Biglia speelt sinds 2006 voor Anderlecht, dat hem op 20-jarige leeftijd wegkaapte bij Independiente. Hij droeg intussen al zeven keer het shirt van de Argentijnse nationale ploeg. Paars-wit heeft een prijs van acht miljoen euro op zijn hoofd gekleefd. (KVDA)