AA Gent ontving de boete voor incidenten in de thuismatch tegen Standard eind november. Vlak voor het uur werden na het openingsdoelpunt bierbekers naar doelman Bodart gegooid. In de eerste helft stak een supporter ook Bengaals vuur aan. De man in kwestie werd geïdentificeerd en ontving een pv.

Pvc-buizen

STVV werd bestraft wegens feiten op het veld van Seraing. Na het laatste fluitsignaal werd een gevulde beker bier in het doelgebied gegooid. Truiense fans smeten ook twee scherpe pvc-buizen tussen de Seraing-spelers van ongeveer één meter lang. Niemand werd geraakt.

AA Gent ontving de boete voor incidenten in de thuismatch tegen Standard eind november. Vlak voor het uur werden na het openingsdoelpunt bierbekers naar doelman Bodart gegooid. In de eerste helft stak een supporter ook Bengaals vuur aan. De man in kwestie werd geïdentificeerd en ontving een pv. STVV werd bestraft wegens feiten op het veld van Seraing. Na het laatste fluitsignaal werd een gevulde beker bier in het doelgebied gegooid. Truiense fans smeten ook twee scherpe pvc-buizen tussen de Seraing-spelers van ongeveer één meter lang. Niemand werd geraakt.