Het nieuws is momenteel nog niet bevestigd.

'Het negativisme waarmee de media het hele dossier van de overdracht van KVO benaderd hebben, spoort me aan om een positief signaal uit te sturen', zei Versluys in een reactie op de overname van de kustploeg.

Begin februari maakte Marc Coucke, die eind vorig jaar Anderlecht kocht, op een persconferentie bekend dat hij met Peter Callant een nieuwe eigenaar voor KVO had gevonden.

De officiële machtsoverdracht bij KVO vindt zaterdag plaats. Dan zwaait Coucke zijn kustploeg uit. Een dag later zal hij als Anderlecht-voorzitter het competitieduel tussen Anderlecht en Excel Moeskroen bijwonen. Het is immers niet toegelaten om twee clubs uit dezelfde afdeling in bezit te hebben.

Callant nam officieel 91 procent van de club over van Coucke, die de rest in handen houdt. Volgens de krant De Tijd zou het de bedoeling zijn het belang te laten zakken tot zestig à zeventig procent, waardoor er dus investeerders gezocht werden en Versluys mee op de kar sprong.

Niet geheel onverwacht, aangezien zijn bouwgroep twee jaar geleden de nieuwe tribune neerzette in het stadion dat intussen ook zijn familienaam draagt.

Het nieuws is momenteel nog niet bevestigd.'Het negativisme waarmee de media het hele dossier van de overdracht van KVO benaderd hebben, spoort me aan om een positief signaal uit te sturen', zei Versluys in een reactie op de overname van de kustploeg. Begin februari maakte Marc Coucke, die eind vorig jaar Anderlecht kocht, op een persconferentie bekend dat hij met Peter Callant een nieuwe eigenaar voor KVO had gevonden. De officiële machtsoverdracht bij KVO vindt zaterdag plaats. Dan zwaait Coucke zijn kustploeg uit. Een dag later zal hij als Anderlecht-voorzitter het competitieduel tussen Anderlecht en Excel Moeskroen bijwonen. Het is immers niet toegelaten om twee clubs uit dezelfde afdeling in bezit te hebben. Callant nam officieel 91 procent van de club over van Coucke, die de rest in handen houdt. Volgens de krant De Tijd zou het de bedoeling zijn het belang te laten zakken tot zestig à zeventig procent, waardoor er dus investeerders gezocht werden en Versluys mee op de kar sprong. Niet geheel onverwacht, aangezien zijn bouwgroep twee jaar geleden de nieuwe tribune neerzette in het stadion dat intussen ook zijn familienaam draagt.