Bij Club hoeven ze niet op de uitspraak te wachten, om te weten hoe het met dat dossier zit. Vincent Mannaert: "Ik kan niet vooruit lopen op de uitspraak, maar er is 99 procent kans dat de uitspraak het advies van de auditeur zal volgen. En dat dit negatief zal zijn. Wij zijn de voorbije maanden dan ook al de hele tijd bezig geweest met een alternatief, in overleg met de Brugse burgemeester Landuyt. Die gesprekken schieten zeer goed op."

Gesprekken zijn er ook met Knokke-Heist, over de inplanting van een oefencomplex in Westkapelle. Mannaert: "Ook dat dossier schiet goed op. Ik verwacht daar tegen eind september, misschien zelfs iets vroeger, rond te kunnen communiceren."

Bij Club hoeven ze niet op de uitspraak te wachten, om te weten hoe het met dat dossier zit. Vincent Mannaert: "Ik kan niet vooruit lopen op de uitspraak, maar er is 99 procent kans dat de uitspraak het advies van de auditeur zal volgen. En dat dit negatief zal zijn. Wij zijn de voorbije maanden dan ook al de hele tijd bezig geweest met een alternatief, in overleg met de Brugse burgemeester Landuyt. Die gesprekken schieten zeer goed op."Gesprekken zijn er ook met Knokke-Heist, over de inplanting van een oefencomplex in Westkapelle. Mannaert: "Ook dat dossier schiet goed op. Ik verwacht daar tegen eind september, misschien zelfs iets vroeger, rond te kunnen communiceren."