"Op unaniem verzoek van de spelersgroep, die wil benadrukken allen samen verantwoordelijk te zijn voor het incident van zondag na de wedstrijd, heeft Carl met volle overtuiging beslist om de rol van aanvoerder van Club terug op te nemen", meldt Club Brugge op zijn website. "De spelersgroep is klaar om opnieuw als één team en gesteund door de fans voluit te gaan voor de sportieve uitdagingen. Club is blij met deze beslissing de polemiek van de voorbije dagen te kunnen afsluiten".

Groepsgesprek

Naar aanleiding van het gerommel tussen spelers en supporters na de stadsderby tegen Cercle, deed Carl Hoefkens in een emotionele videoboodschap afstand van zijn kapiteinsband.

Gisteren hielden de spelers een groepsgesprek, waaruit bleek dat er uiteindelijk maar één iemand geschikt was voor de functie van kapitein: Hoefkens zelf. Dat melden Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. De spelersgroep vroeg daarop aan het bestuur om de verdediger te herbenoemen als kapitein, Hoefkens vroeg even bedenktijd.

Ook de supportersfederatie had al laten uitschijnen dat het Hoefkens nog steeds als de ideale kapitein bleef zien.

Club neemt het vanavond in de zestiende finales van de Beker van België op tegen derdeklasser Zaventem. (Belga/KVDA)

"Op unaniem verzoek van de spelersgroep, die wil benadrukken allen samen verantwoordelijk te zijn voor het incident van zondag na de wedstrijd, heeft Carl met volle overtuiging beslist om de rol van aanvoerder van Club terug op te nemen", meldt Club Brugge op zijn website. "De spelersgroep is klaar om opnieuw als één team en gesteund door de fans voluit te gaan voor de sportieve uitdagingen. Club is blij met deze beslissing de polemiek van de voorbije dagen te kunnen afsluiten".Groepsgesprek Naar aanleiding van het gerommel tussen spelers en supporters na de stadsderby tegen Cercle, deed Carl Hoefkens in een emotionele videoboodschap afstand van zijn kapiteinsband. Gisteren hielden de spelers een groepsgesprek, waaruit bleek dat er uiteindelijk maar één iemand geschikt was voor de functie van kapitein: Hoefkens zelf. Dat melden Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. De spelersgroep vroeg daarop aan het bestuur om de verdediger te herbenoemen als kapitein, Hoefkens vroeg even bedenktijd. Ook de supportersfederatie had al laten uitschijnen dat het Hoefkens nog steeds als de ideale kapitein bleef zien. Club neemt het vanavond in de zestiende finales van de Beker van België op tegen derdeklasser Zaventem. (Belga/KVDA)