"Ik wil voor mezelf nog zo goed mogelijk voetballen en zo hoog mogelijk eindigen met Lierse", reageerde Hoefkens op de clubwebsite van Lierse.

De 34-jarige verdediger tekende bij de 'Pallieters' een contract voor één jaar, met optie. Hoefkens komt transfervrij over van Club Brugge, waar zijn contract na vorig seizoen niet werd verlengd.

Motivatie

Bij Lierse, de club waar hij werd opgeleid en in 1996 debuteerde, komt hij enkele oude gezichten tegen. "Ik heb nog met Stanley Menzo en Eric Van Meir gespeeld en die wil ik persoonlijk niet ontgoochelen, dat is een extra motivatie voor mij", klonk het bij de geboren Lierenaar.

"Ik heb hier als kleine jongen in de tribune boven Den Berg gesupporterd. Ik was op zoek naar een uitdaging waarin ik me volledig kon smijten. Hier begon het tenslotte ook allemaal voor mij en ik ken hier nog gigantisch veel mensen." (Belga/EE)

"Ik wil voor mezelf nog zo goed mogelijk voetballen en zo hoog mogelijk eindigen met Lierse", reageerde Hoefkens op de clubwebsite van Lierse. De 34-jarige verdediger tekende bij de 'Pallieters' een contract voor één jaar, met optie. Hoefkens komt transfervrij over van Club Brugge, waar zijn contract na vorig seizoen niet werd verlengd. Motivatie Bij Lierse, de club waar hij werd opgeleid en in 1996 debuteerde, komt hij enkele oude gezichten tegen. "Ik heb nog met Stanley Menzo en Eric Van Meir gespeeld en die wil ik persoonlijk niet ontgoochelen, dat is een extra motivatie voor mij", klonk het bij de geboren Lierenaar. "Ik heb hier als kleine jongen in de tribune boven Den Berg gesupporterd. Ik was op zoek naar een uitdaging waarin ik me volledig kon smijten. Hier begon het tenslotte ook allemaal voor mij en ik ken hier nog gigantisch veel mensen." (Belga/EE)