Nadat een deal werd afgesloten met zijn werkgever Atlético Junior hopen ze bij blauw-zwart na de medische testen de ondertekening van het contract voor drieënhalf seizoen te kunnen uitvoeren. Bacca is topschutter in zijn competitie, behaalde de titel met zijn ploeg en maakte indruk vorig jaar indruk in de Copa Libertadores.

De Colombiaanse krant El Espectador pakte gisteren uit met minder aangenaam nieuws voor Bacca. Een advocaat heeft namelijk aan de rechtbank gevraagd om de spits voorlopig het land niet uit te laten. Een en ander heeft te maken met een proces dat een vrouwelijke fan van Bacca heeft aangespannen tegen hem. Toen ze hem op 18 december van vorig jaar vroeg om samen met hem op de foto te mogen, zou de echtgenote van Bacca agressief gereageerd hebben.

Daarop zou Bacca zelf een klap gegeven hebben aan de vrouw en haar gsm stukgegooid hebben. De vrouw vraagt nu een schadevergoeding van 10.800 dollar, terwijl Bacca via zijn advocaat 530 dollar aangeboden heeft. Of deze kwestie Bacca in Colombia zal houden, is maar zeer de vraag.

Geniet hier ondertussen van de tien mooiste goals van de nieuwste aanwinst van Club Brugge. (FV/SVH)

Nadat een deal werd afgesloten met zijn werkgever Atlético Junior hopen ze bij blauw-zwart na de medische testen de ondertekening van het contract voor drieënhalf seizoen te kunnen uitvoeren. Bacca is topschutter in zijn competitie, behaalde de titel met zijn ploeg en maakte indruk vorig jaar indruk in de Copa Libertadores. De Colombiaanse krant El Espectador pakte gisteren uit met minder aangenaam nieuws voor Bacca. Een advocaat heeft namelijk aan de rechtbank gevraagd om de spits voorlopig het land niet uit te laten. Een en ander heeft te maken met een proces dat een vrouwelijke fan van Bacca heeft aangespannen tegen hem. Toen ze hem op 18 december van vorig jaar vroeg om samen met hem op de foto te mogen, zou de echtgenote van Bacca agressief gereageerd hebben. Daarop zou Bacca zelf een klap gegeven hebben aan de vrouw en haar gsm stukgegooid hebben. De vrouw vraagt nu een schadevergoeding van 10.800 dollar, terwijl Bacca via zijn advocaat 530 dollar aangeboden heeft. Of deze kwestie Bacca in Colombia zal houden, is maar zeer de vraag. Geniet hier ondertussen van de tien mooiste goals van de nieuwste aanwinst van Club Brugge. (FV/SVH)