Carlos Bacca maakte tegen Oud-Heverlee Leuven zijn negende competitiedoelpunt van het seizoen. Voor de Colombiaan (26) was het ook de achtste opeenvolgende competitiewedstrijd waarin hij scoort voor Club Brugge.

Dat laatste is een verbetering van het record van oud-Clubspelers Raoul Lambert, Lorenzo Staelens en Andrès Mendoza. Zij waren ooit trefzeker in zeven opeenvolgende competitieduels. Bacca scoorde achtereenvolgens tegen Beerschot, Bergen, Standard, KV Kortrijk, Cercle Brugge, AA Gent, RC Genk en nu dus OHL.

Helaas voor de aanvaller leverde zijn recorddoelpunt de club niets op: blauw-zwart ging in Leuven met 4-1 onderuit. Ook verloor Bacca zijn Gouden Stier, want Ebrahima 'Ibou' Sawaneh scoorde drie van de vier OHL-goals en was die seizoen in totaal al elf keer aan het kanon. (KVDA)

Carlos Bacca maakte tegen Oud-Heverlee Leuven zijn negende competitiedoelpunt van het seizoen. Voor de Colombiaan (26) was het ook de achtste opeenvolgende competitiewedstrijd waarin hij scoort voor Club Brugge. Dat laatste is een verbetering van het record van oud-Clubspelers Raoul Lambert, Lorenzo Staelens en Andrès Mendoza. Zij waren ooit trefzeker in zeven opeenvolgende competitieduels. Bacca scoorde achtereenvolgens tegen Beerschot, Bergen, Standard, KV Kortrijk, Cercle Brugge, AA Gent, RC Genk en nu dus OHL. Helaas voor de aanvaller leverde zijn recorddoelpunt de club niets op: blauw-zwart ging in Leuven met 4-1 onderuit. Ook verloor Bacca zijn Gouden Stier, want Ebrahima 'Ibou' Sawaneh scoorde drie van de vier OHL-goals en was die seizoen in totaal al elf keer aan het kanon. (KVDA)