"Antwerp was afgelopen zomer al geïnteresseerd, maar de aanbiedingen toen waren niet concreet genoeg", komt Jurgen Cavens in Sport/Voetbalmagazine nog eens terug op zijn transfer.

"Nu had ik bij Waasland meteen een heel goed gevoel. Ik ken mezelf intussen al een beetje: ik moet me ergens goed voelen om te kunnen presteren. Dat neemt niet weg dat ik voor mezelf weet dat ik Lierse nog iets had kunnen bijbrengen."

"Afgelopen zomer is er bij mij wel iets gebroken, maar ook toen ben ik gewoon hard mijn best blijven doen. Ik wil nu ook niet met modder gooien naar Lierse. Met CEO Jesse De Preter had ik altijd een goed contact. Die doet alles om de club goed te runnen, maar uiteindelijk beslist de trainer wie speelt en wie niet."

"Ik kan me niet voorstellen dat ik om financiële redenen weg moest, ik had een heel normaal contract, eentje dat nog dateerde uit tweede klasse. Een dure vogel zal ik niet geweest zijn, vergeleken met andere spelers. Ik heb bij Lierse veel duurdere spelers zien komen die niet brachten wat van hen verwacht werd. Ik vond het wel spijtig dat ik voor zulke spelers plaats heb moeten maken." (GF)

"Antwerp was afgelopen zomer al geïnteresseerd, maar de aanbiedingen toen waren niet concreet genoeg", komt Jurgen Cavens in Sport/Voetbalmagazine nog eens terug op zijn transfer."Nu had ik bij Waasland meteen een heel goed gevoel. Ik ken mezelf intussen al een beetje: ik moet me ergens goed voelen om te kunnen presteren. Dat neemt niet weg dat ik voor mezelf weet dat ik Lierse nog iets had kunnen bijbrengen." "Afgelopen zomer is er bij mij wel iets gebroken, maar ook toen ben ik gewoon hard mijn best blijven doen. Ik wil nu ook niet met modder gooien naar Lierse. Met CEO Jesse De Preter had ik altijd een goed contact. Die doet alles om de club goed te runnen, maar uiteindelijk beslist de trainer wie speelt en wie niet." "Ik kan me niet voorstellen dat ik om financiële redenen weg moest, ik had een heel normaal contract, eentje dat nog dateerde uit tweede klasse. Een dure vogel zal ik niet geweest zijn, vergeleken met andere spelers. Ik heb bij Lierse veel duurdere spelers zien komen die niet brachten wat van hen verwacht werd. Ik vond het wel spijtig dat ik voor zulke spelers plaats heb moeten maken." (GF)