Cercle Brugge wil niet ingaan op de interesse van Club Brugge voor zijn IJslandse aanvaller Eidur Gudjohnsen. "We zullen alles doen wat mogelijk is om hem bij ons te houden."

Gudjohnsen, die eerder voor onder andere Chelsea en Barcelona speelde, maakte sinds zijn komst naar rode lantaarn Cercle Brugge al zes doelpunten in dertien duels.

"We kunnen onze beste spits verliezen in de meest penibele situatie," zo reageert woordvoerder Pol Van Den Driessche op de interesse van blauw-zwart voor Gudjohnsen. "Het stemt ons verdrietig dat uitgerekend Club Brugge ons in deze situatie brengt".

Europese ambities

"We willen er alles aan doen om hem te houden, maar Eidur heeft zich snel in de kijker gespeeld en heeft nog steeds Europese ambities".

Toch is het niet uitgesloten dat de vedette naar de buren gaat. Van Den Driessche: "In het contract staat dat hij zonder transfersom naar het buitenland kan in januari, en die belangstelling is er. Echter, als hij verkast naar een club in België dan moet er wel betaald worden."

"We lijken gevangen te zitten. Als hij toch willen vertrekken naar een ploeg met Europese ambities, dan moeten we kijken of we daar een behoorlijk bedrag kunnen voor krijgen. Daarmee kunnen we dan bijkomende versterking aantrekken voor de terugronde".

Het bestuur van Cercle beraadt zich vanavond over de situatie. Pikant detail: Cercle en Club Brugge geven elkaar meteen na de winterstop partij, op zondag 20 januari.

Cercle Brugge wil niet ingaan op de interesse van Club Brugge voor zijn IJslandse aanvaller Eidur Gudjohnsen. "We zullen alles doen wat mogelijk is om hem bij ons te houden." Gudjohnsen, die eerder voor onder andere Chelsea en Barcelona speelde, maakte sinds zijn komst naar rode lantaarn Cercle Brugge al zes doelpunten in dertien duels. "We kunnen onze beste spits verliezen in de meest penibele situatie," zo reageert woordvoerder Pol Van Den Driessche op de interesse van blauw-zwart voor Gudjohnsen. "Het stemt ons verdrietig dat uitgerekend Club Brugge ons in deze situatie brengt". Europese ambities "We willen er alles aan doen om hem te houden, maar Eidur heeft zich snel in de kijker gespeeld en heeft nog steeds Europese ambities". Toch is het niet uitgesloten dat de vedette naar de buren gaat. Van Den Driessche: "In het contract staat dat hij zonder transfersom naar het buitenland kan in januari, en die belangstelling is er. Echter, als hij verkast naar een club in België dan moet er wel betaald worden." "We lijken gevangen te zitten. Als hij toch willen vertrekken naar een ploeg met Europese ambities, dan moeten we kijken of we daar een behoorlijk bedrag kunnen voor krijgen. Daarmee kunnen we dan bijkomende versterking aantrekken voor de terugronde". Het bestuur van Cercle beraadt zich vanavond over de situatie. Pikant detail: Cercle en Club Brugge geven elkaar meteen na de winterstop partij, op zondag 20 januari.