"Het is een kwestie van prioriteiten", zegt Vandamme aan Sport/Voetbalmagazine. "Wij hadden die investering niet gedaan, omdat ze niet voorzien was in onze begroting. En 50.000 euro op een budget van 6 miljoen is veel geld."

Vandamme gaat verder: "Elk dossier waarin wij met Club gemeenschappelijke interesses hebben, wordt op zich beoordeeld in functie van de mogelijkheden en de keuzes, zoals dit ook gebeurde met onder meer het synthetisch veld en het toegangscontrolesysteem. Ook onze trainers klaagden over het veld, maar de stedelijke groendienst was bereid een extra inspanning te doen. Het was niet perfect, maar wel bespeelbaar. Sommige andere velden waren zeker niet beter." (CV)

"Het is een kwestie van prioriteiten", zegt Vandamme aan Sport/Voetbalmagazine. "Wij hadden die investering niet gedaan, omdat ze niet voorzien was in onze begroting. En 50.000 euro op een budget van 6 miljoen is veel geld." Vandamme gaat verder: "Elk dossier waarin wij met Club gemeenschappelijke interesses hebben, wordt op zich beoordeeld in functie van de mogelijkheden en de keuzes, zoals dit ook gebeurde met onder meer het synthetisch veld en het toegangscontrolesysteem. Ook onze trainers klaagden over het veld, maar de stedelijke groendienst was bereid een extra inspanning te doen. Het was niet perfect, maar wel bespeelbaar. Sommige andere velden waren zeker niet beter." (CV)