De eerste kans van de Bruggelingen kwam er al in de tweede minuut. Kabananga schoot op doel maar het schot was te zwak op de keeper van Lierse, Bajkovic, te verontrusten.

De kansen waren vervolgens aan weerskanten schaars, en de afwerking liet te wensen over.

In de 23ste minuut viel het enige doelpunt. Kristof D'Haene scoorde voor Cercle. Een paar minuten later kreeg Cercle een strafschop, maar Karel Van Roose mikte naast.

Na de rust kreeg ook Lierse een strafschop, en die werd niet omgezet door Keita. De doelman van Cercle, Werner, redde met een mooie parade.

Cercle leidt nu het onderling klassement met 6 punten, tegen 3 voor Lierse.

(Belga/RR)

De eerste kans van de Bruggelingen kwam er al in de tweede minuut. Kabananga schoot op doel maar het schot was te zwak op de keeper van Lierse, Bajkovic, te verontrusten. De kansen waren vervolgens aan weerskanten schaars, en de afwerking liet te wensen over.In de 23ste minuut viel het enige doelpunt. Kristof D'Haene scoorde voor Cercle. Een paar minuten later kreeg Cercle een strafschop, maar Karel Van Roose mikte naast. Na de rust kreeg ook Lierse een strafschop, en die werd niet omgezet door Keita. De doelman van Cercle, Werner, redde met een mooie parade. Cercle leidt nu het onderling klassement met 6 punten, tegen 3 voor Lierse.(Belga/RR)