"Ik was daarop voorbereid", zegt Ceulemans aan Sport/Voetbalmagazine. "Toen ik stopte bij Westerlo wist ik wat me te wachten stond. Er zijn te veel trainers op de markt."

"Ik zal een paar weken of zelfs een paar maanden geduld moeten hebben. Ik ben bereid om naar tweede of derde klasse af te zakken. En ook voor het buitenland doe ik de deur niet dicht."

"Of ik nu naar het voetbal ga kijken in de stadions? Waarschijnlijk wel, ja. Ik heb net het slechtste seizoen uit heel mijn trainerscarrière achter de rug, maar gedegouteerd ben ik niet." (DDV)

"Ik was daarop voorbereid", zegt Ceulemans aan Sport/Voetbalmagazine. "Toen ik stopte bij Westerlo wist ik wat me te wachten stond. Er zijn te veel trainers op de markt." "Ik zal een paar weken of zelfs een paar maanden geduld moeten hebben. Ik ben bereid om naar tweede of derde klasse af te zakken. En ook voor het buitenland doe ik de deur niet dicht." "Of ik nu naar het voetbal ga kijken in de stadions? Waarschijnlijk wel, ja. Ik heb net het slechtste seizoen uit heel mijn trainerscarrière achter de rug, maar gedegouteerd ben ik niet." (DDV)