Charleroi heeft het laatste ticket voor Play-off I binnengehaald, dankzij een 2-0 zege tegen Moeskroen-Péruwelz en een 1-0 nederlaag van RC Genk op het veld van Standard.

Cercle Brugge moet, samen met Lierse, strijden om het behoud in Play-off III. Twee minuten voor tijd leidde Cercle nog met 2-0 tegen KV Mechelen, maar in de slotminuten scoorde Mechelen nog drie keer - twee keer via Rafal Wolski, één keer via Dalibor Veselinovic.

Verder haalde AA Gent het in de topper op Anderlecht (1-2) en won Club Brugge op het veld van Westerlo (1-3).

Lierse-Kortrijk en Waasland-Beveren-Lokeren eindigden op een brilscore, en Zulte-Waregem verloor thuis met 1-4 van Oostende.

(MI)

Charleroi heeft het laatste ticket voor Play-off I binnengehaald, dankzij een 2-0 zege tegen Moeskroen-Péruwelz en een 1-0 nederlaag van RC Genk op het veld van Standard. Cercle Brugge moet, samen met Lierse, strijden om het behoud in Play-off III. Twee minuten voor tijd leidde Cercle nog met 2-0 tegen KV Mechelen, maar in de slotminuten scoorde Mechelen nog drie keer - twee keer via Rafal Wolski, één keer via Dalibor Veselinovic. Verder haalde AA Gent het in de topper op Anderlecht (1-2) en won Club Brugge op het veld van Westerlo (1-3). Lierse-Kortrijk en Waasland-Beveren-Lokeren eindigden op een brilscore, en Zulte-Waregem verloor thuis met 1-4 van Oostende. (MI)