Charleroi speelde het laatste uur met tien - Clément Tainmont kreeg in de 30e minuut rood voor een drieste tackle - maar hield toch stand.

In de stand wipt Charleroi over Standard, Kortrijk, Sint-Truiden en Waasland-Beveren van de elfde naar de zevende plaats. De Zebra's staan nog op slechts één punt van de top zes. Moeskroen-Péruwelz komt stilaan weer in degradatiezorgen. Het heeft alleen nog Oud-Heverlee Leuven, op drie punten, en Westerlo, op vijf, achter zich.

Pollet had Charleroi al in de vierde minuut op voorsprong kunnen schieten, toen hij alleen voor doel verscheen, maar hij besloot in de handen van de doelman. Bij de tweede kans was het wel raak. Een slecht afgeweerde bal kwam bij Jeremy Perbet terecht.

Na de uitsluiting van Tainmont kon Moeskroen toch niet overtuigen.De kansen waren schaars en Charleroi was op de counter nog gevaarlijker.

(Belga/RR)

Charleroi speelde het laatste uur met tien - Clément Tainmont kreeg in de 30e minuut rood voor een drieste tackle - maar hield toch stand. In de stand wipt Charleroi over Standard, Kortrijk, Sint-Truiden en Waasland-Beveren van de elfde naar de zevende plaats. De Zebra's staan nog op slechts één punt van de top zes. Moeskroen-Péruwelz komt stilaan weer in degradatiezorgen. Het heeft alleen nog Oud-Heverlee Leuven, op drie punten, en Westerlo, op vijf, achter zich. Pollet had Charleroi al in de vierde minuut op voorsprong kunnen schieten, toen hij alleen voor doel verscheen, maar hij besloot in de handen van de doelman. Bij de tweede kans was het wel raak. Een slecht afgeweerde bal kwam bij Jeremy Perbet terecht. Na de uitsluiting van Tainmont kon Moeskroen toch niet overtuigen.De kansen waren schaars en Charleroi was op de counter nog gevaarlijker.(Belga/RR)