Ondanks het pijnlijke verlies in de derby tegen KV Mechelen, bevestigde het bestuur van SK Lierse zijn vertrouwen in trainer Chris Janssens.

Vorige week bevestigde het bestuur het vertrouwen in Chris Janssens als hoofdtrainer van Lierse. Dat was niet voor een paar weken, maar voor de rest van het seizoen, werd gezegd. Maar toen Lierse kansloos verloor op Mechelen, zong de thuisaanhang veelbetekenend 'Janssens, Janssens, Bobke komt eraan!'

Na de match kon de geplaagde trainer niet meteen antwoorden of hij zich na de verklaringen van het bestuur gerustgesteld voelde. Is hem effectief gezegd dat men zeker met hem doorgaat als hoofdtrainer?

Chris Janssens in Sport/Voetbalmagazine: "Dat is me inderdaad gezegd, maar ik weet ook dat, als ik nog een paar keer naeen verlies, de situatie opnieuw helemaal kan omslaan."

"Zaterdag was ik even aangeslagen, maar zondag was dat alweer voorbij. Na de wedstrijd heb ik niemand van het bestuur gezien, anders had ik het wel gehoord als er iets veranderd was."

"Ik doe gewoon mijn best, we gaan er tegen Club met nieuwe moed tegenaan. We zien wel wat het wordt." (GF)

Ondanks het pijnlijke verlies in de derby tegen KV Mechelen, bevestigde het bestuur van SK Lierse zijn vertrouwen in trainer Chris Janssens. Vorige week bevestigde het bestuur het vertrouwen in Chris Janssens als hoofdtrainer van Lierse. Dat was niet voor een paar weken, maar voor de rest van het seizoen, werd gezegd. Maar toen Lierse kansloos verloor op Mechelen, zong de thuisaanhang veelbetekenend 'Janssens, Janssens, Bobke komt eraan!' Na de match kon de geplaagde trainer niet meteen antwoorden of hij zich na de verklaringen van het bestuur gerustgesteld voelde. Is hem effectief gezegd dat men zeker met hem doorgaat als hoofdtrainer?Chris Janssens in Sport/Voetbalmagazine: "Dat is me inderdaad gezegd, maar ik weet ook dat, als ik nog een paar keer naeen verlies, de situatie opnieuw helemaal kan omslaan." "Zaterdag was ik even aangeslagen, maar zondag was dat alweer voorbij. Na de wedstrijd heb ik niemand van het bestuur gezien, anders had ik het wel gehoord als er iets veranderd was." "Ik doe gewoon mijn best, we gaan er tegen Club met nieuwe moed tegenaan. We zien wel wat het wordt." (GF)