'De eerste diagnose van maandagavond werd bevestigd. De Australiër liep een breuk op aan het buitenste kuitbeen. Er wordt op een herstelperiode van ongeveer vier maanden gerekend, de revalidatieperiode inbegrepen', meldt Club Brugge.

De blessure van de 22-jarige flankaanvaller, een vriend van Club-goalie Mat Ryan, kwam er tijdens een onschuldig duel in de slotfase van de eerste stagedag.

Ibini tekende begin juni een driejarig contract op Jan Breydel. De Australiër van Nigeriaanse origine kwam over van het Chinese Shanghai SIPG, dat hem in 2013 overnam van de Central Coast Mariners. (Belga/KVDA)

'De eerste diagnose van maandagavond werd bevestigd. De Australiër liep een breuk op aan het buitenste kuitbeen. Er wordt op een herstelperiode van ongeveer vier maanden gerekend, de revalidatieperiode inbegrepen', meldt Club Brugge. De blessure van de 22-jarige flankaanvaller, een vriend van Club-goalie Mat Ryan, kwam er tijdens een onschuldig duel in de slotfase van de eerste stagedag. Ibini tekende begin juni een driejarig contract op Jan Breydel. De Australiër van Nigeriaanse origine kwam over van het Chinese Shanghai SIPG, dat hem in 2013 overnam van de Central Coast Mariners. (Belga/KVDA)