Beide clubs hebben de transfer online aangekondigd. Danjuma uitte al maanden zijn droom om te verkassen deze zomermercato en kreeg oor naar zijn wens. Nochtans vertoefde hij nog maar net een jaar in Brugge, maar na zijn sterke openingsmaanden wekte hij de interesse op van menig andere clubs.

Een blessure tijdens de winterperiode stagneerde zijn verdere evolutie, maar de Nederlandse winger speelde uiteindelijk 25 wedstrijden voor blauw-zwart. Daarin lukte hij zes doelpunten, waaronder die beauty tegen Atlético Madrid in de Champions League, en gaf hij vier assists. Met de overgang zou een bedrag gemoeid zijn van ruim 16 miljoen euro, waarvan er ome en bij de 10% naar NEC gaat. Dat is Danjuma's ploeg voor Club Brugge.

De transfer was alvast aan een veel sneller tempo beklonken dan die van middenvelder Marvelous Nakamba. Die tekende na weken van druk zetten, onderhandelingen en medische perikelen deze ochtend zijn contract bij Aston Villa. Zo vertrokken er deze periode ondertussen al drie Bruggelingen richting de Premier League met de recordtransfer van Wesley Moraes aan het begin van de mercato.

Beide clubs hebben de transfer online aangekondigd. Danjuma uitte al maanden zijn droom om te verkassen deze zomermercato en kreeg oor naar zijn wens. Nochtans vertoefde hij nog maar net een jaar in Brugge, maar na zijn sterke openingsmaanden wekte hij de interesse op van menig andere clubs.Een blessure tijdens de winterperiode stagneerde zijn verdere evolutie, maar de Nederlandse winger speelde uiteindelijk 25 wedstrijden voor blauw-zwart. Daarin lukte hij zes doelpunten, waaronder die beauty tegen Atlético Madrid in de Champions League, en gaf hij vier assists. Met de overgang zou een bedrag gemoeid zijn van ruim 16 miljoen euro, waarvan er ome en bij de 10% naar NEC gaat. Dat is Danjuma's ploeg voor Club Brugge.De transfer was alvast aan een veel sneller tempo beklonken dan die van middenvelder Marvelous Nakamba. Die tekende na weken van druk zetten, onderhandelingen en medische perikelen deze ochtend zijn contract bij Aston Villa. Zo vertrokken er deze periode ondertussen al drie Bruggelingen richting de Premier League met de recordtransfer van Wesley Moraes aan het begin van de mercato.