Inzet is de tweede plaats in Play-off I en het ticket voor de derde kwalificatieronde van de Champions League dat eraan verbonden is.

Club Brugge heeft voor eigen publiek genoeg aan een gelijkspel tegen de Buffalo's, die donderdag wel vertrouwen tankten met een overtuigende 5-2 zege tegen Zulte Waregem. Blauw-zwart verloor dan weer na een zwak optreden met 2-1 in Oostende en verspeelde zo zijn allerlaatste titelkans(je), al had voor de uittredend kampioen zelfs winst aan de kust niet volstaan gezien de 1-3 zege van Anderlecht in Charleroi.

De kersverse kampioen Anderlecht ontvangt in een galamatch Oostende. Voor beide ploegen staat er in het ongetwijfeld bruisend Constant Vanden Stockstadion niets meer op het spel aangezien KVO zeker is van plaats vier en de barrageduels om het Europa Leagueticket tegen de winnaar van play-off 2 (Genk of STVV). In de derde partij van titelplay-off kan Zulte Waregem mits winst voor eigen publiek de rode lantaarn doorgeven aan Charleroi.

Inzet is de tweede plaats in Play-off I en het ticket voor de derde kwalificatieronde van de Champions League dat eraan verbonden is.Club Brugge heeft voor eigen publiek genoeg aan een gelijkspel tegen de Buffalo's, die donderdag wel vertrouwen tankten met een overtuigende 5-2 zege tegen Zulte Waregem. Blauw-zwart verloor dan weer na een zwak optreden met 2-1 in Oostende en verspeelde zo zijn allerlaatste titelkans(je), al had voor de uittredend kampioen zelfs winst aan de kust niet volstaan gezien de 1-3 zege van Anderlecht in Charleroi.De kersverse kampioen Anderlecht ontvangt in een galamatch Oostende. Voor beide ploegen staat er in het ongetwijfeld bruisend Constant Vanden Stockstadion niets meer op het spel aangezien KVO zeker is van plaats vier en de barrageduels om het Europa Leagueticket tegen de winnaar van play-off 2 (Genk of STVV). In de derde partij van titelplay-off kan Zulte Waregem mits winst voor eigen publiek de rode lantaarn doorgeven aan Charleroi.