Club Brugge voert de rangschikking aan, maar intern houden onvrede en onrust de club in hun greep. Zowat iedereen loopt er ongelukkig bij, tot zelfs met de daver op het lijf.

Laat het duidelijk zijn: de neuzen wijzen niet meer in dezelfde richting bij blauw-zwart. En het gedrag van coach Georges Leekens roept in alle geledingen irritatie en ergernis op.

'Ik voel explosiviteit', voorspelde een speler afgelopen weekend vuurwerk op korte termijn. Wat is er precies aan de hand? U leest het deze week in Sport/Voetbalmagazine.

Club Brugge voert de rangschikking aan, maar intern houden onvrede en onrust de club in hun greep. Zowat iedereen loopt er ongelukkig bij, tot zelfs met de daver op het lijf. Laat het duidelijk zijn: de neuzen wijzen niet meer in dezelfde richting bij blauw-zwart. En het gedrag van coach Georges Leekens roept in alle geledingen irritatie en ergernis op. 'Ik voel explosiviteit', voorspelde een speler afgelopen weekend vuurwerk op korte termijn. Wat is er precies aan de hand? U leest het deze week in Sport/Voetbalmagazine.