Engels blesseerde zich woensdag in de Champions Leaguewedstrijd tegen Leicester City (0-3). Hij kwam acht minuten na de pauze hard neer na een duw van Islam Slimani en moest vervangen worden. Onderzoek in het ziekenhuis bracht aan het licht dat verschillende pezen in de schouder van Engels werden afgescheurd.

"Een zeer pijnlijke blessure. Bjorn wordt morgen geopereerd. Verwacht wordt dat de Brugse nummer vier niet meer in actie zal komen voor nieuwjaar", verduidelijkt Club Brugge. Engels, die vandaag/donderdag zijn 22e verjaardag viert, reageert aangeslagen. "Dit is uiteraard heel jammer. Ik keek er enorm naar uit om me te bewijzen in de Champions League en dan gebeurt dit. Zo'n blessure is echt brute pech, meer kan ik er niet over zeggen", klinkt het.

"Ik zal sowieso sterker terugkeren dan voordien, zoals ik ook de vorige keren bewezen heb. Ik wil alle fans bedanken voor hun steun en supporter ondertussen voor mijn maats langs de zijlijn. Het is zonde dat ik net nu het moeilijk gaat aan de kant moet blijven, maar net als vorig seizoen gaan we met z'n allen terug knokken", aldus Engels, die deze zomer al het EK in Frankrijk miste door een dijblessure. Daarvoor was hij lang op de sukkel met knieproblemen. (Belga/NSK)

Engels blesseerde zich woensdag in de Champions Leaguewedstrijd tegen Leicester City (0-3). Hij kwam acht minuten na de pauze hard neer na een duw van Islam Slimani en moest vervangen worden. Onderzoek in het ziekenhuis bracht aan het licht dat verschillende pezen in de schouder van Engels werden afgescheurd."Een zeer pijnlijke blessure. Bjorn wordt morgen geopereerd. Verwacht wordt dat de Brugse nummer vier niet meer in actie zal komen voor nieuwjaar", verduidelijkt Club Brugge. Engels, die vandaag/donderdag zijn 22e verjaardag viert, reageert aangeslagen. "Dit is uiteraard heel jammer. Ik keek er enorm naar uit om me te bewijzen in de Champions League en dan gebeurt dit. Zo'n blessure is echt brute pech, meer kan ik er niet over zeggen", klinkt het."Ik zal sowieso sterker terugkeren dan voordien, zoals ik ook de vorige keren bewezen heb. Ik wil alle fans bedanken voor hun steun en supporter ondertussen voor mijn maats langs de zijlijn. Het is zonde dat ik net nu het moeilijk gaat aan de kant moet blijven, maar net als vorig seizoen gaan we met z'n allen terug knokken", aldus Engels, die deze zomer al het EK in Frankrijk miste door een dijblessure. Daarvoor was hij lang op de sukkel met knieproblemen. (Belga/NSK)