Club mist naast Lang ook Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Stefano Denswil. Zij testten alledrie positief op het coronavirus, net als de volledige trainersstaf inclusief coach Philippe Clement. Rik de Mil, trainer van de beloften, en zijn assistent Tim Smolders zullen het team coachen.

De reden voor het forfait van Lang meldde Club niet. Hij had naar verluidt wel symptomen maar testte negatief. In de 22-koppige selectie is voor het eerst plaats voor Ibrahima Fofana en Mathis Servais. Voor Arne Engels wordt het zijn eerste Europesse trip. Ook de geschorste Eduard Sobol trekt mee naar zijn thuisland Oekraïne.

Club Brugge speelt donderdagavond op het veld van Dynamo Kiev zijn heenwedstrijd in de zestiende finales van de Europa League. De return wordt volgende week donderdag (25 februari) in Jan Breydel afgewerkt.

Club mist naast Lang ook Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Stefano Denswil. Zij testten alledrie positief op het coronavirus, net als de volledige trainersstaf inclusief coach Philippe Clement. Rik de Mil, trainer van de beloften, en zijn assistent Tim Smolders zullen het team coachen. De reden voor het forfait van Lang meldde Club niet. Hij had naar verluidt wel symptomen maar testte negatief. In de 22-koppige selectie is voor het eerst plaats voor Ibrahima Fofana en Mathis Servais. Voor Arne Engels wordt het zijn eerste Europesse trip. Ook de geschorste Eduard Sobol trekt mee naar zijn thuisland Oekraïne. Club Brugge speelt donderdagavond op het veld van Dynamo Kiev zijn heenwedstrijd in de zestiende finales van de Europa League. De return wordt volgende week donderdag (25 februari) in Jan Breydel afgewerkt.